Реклама

🎨 В Україні запустять безкоштовний онлайн-курс з арт-маркетингу для митців

Онлайн-курс з арт-маркетингу дозволить кожному культурному діячеві пройти 5-тижневе навчання в будь-якому куточку України, виконати практичні завдання по власному проекту та отримати сертифікацію.
Čytaty latynkoju
🎨 В Україні запустять безкоштовний онлайн-курс з арт-маркетингу для митців
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎨 В Україні запустять безкоштовний онлайн-курс з арт-маркетингу для митців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Онлайн-курс з арт-маркетингу дозволить кожному культурному діячеві пройти 5-тижневе навчання в будь-якому куточку України, виконати практичні завдання по власному проекту та отримати сертифікацію.

12 серпня в Україні стартує безкоштовний онлайн-курс «Арт-Маркетинг. Як просувати власний культурний продукт». Провідні спеціалісти зі сфери маркетингу та культурного менеджменту поділяться знаннями, досвідом, цікавими прикладами та трендами, що допоможуть художникам, музикантам, письменника зробити свої твори та проекти ще більш впізнаваними.

Що буде на курсі

У кожного культурного діяча буде можливість пройти 5-тижневе навчання в будь-якому куточку України, виконати практичні завдання по власному проекту та отримати сертифікацію.

«Минулого року ми отримали шалений конкурс – 46 людей на місце. Це дало нам змогу зрозуміти, що попит митців на знання по просуванню своїх проєктів набагато вищий, ніж ми очікували. Отже, ми вирішили перейти в онлайн. Цього року ми продовжуємо спільний з Українським культурним фондом проект по навчанню митців просуванню власних культурних проектів», – розповіла авторка ідеї, організатор та одна зі спікерів курсу Ольга Малиш.

онлайн-курс

Чому будуть вчити

Під час онлайн-курсу учасники зможуть навчитися ефективно:

  • презентувати власний проект перед потенційними партнерами, інвесторами, журналістами та громадськістю;
  • створювати бренд культурного проекту;
  • планувати базову стратегію просування культурного продукту;
  • ефективно будувати взаємодію зі ЗМІ, успішно брати участь у прес-заходах, давати інтерв’ю, коментарі та відвідувати гостьові ефіри;
  • повноцінно використовувати соціальні мережі для просування власного культурного продукту.

«І автори, і ЗМІ – союзники, яких об’єднує пов’язана з подією, із книжкою, музичним треком чи фільмом цікава інформація. Перші цю інформацію створюють і прагнуть поширити, другі – полюють на неї, щоб повідомити своїм читачам. Щоб зацікавити ЗМІ, автори мають самі мислити, як ЗМІ, відчуваючи їхні потреби. На цьому я і звертатиму увагу в даному курсі», – поділився журналіст, спікер курсу Антон Семиженко.

Арт-Маркетинг

Оффлайн-практикум

Перед початком навчання учасникам пропонується пройти тест та оцінити свої початкові знання зі сфери маркетингу та SMM. Отримавши перше оцінювання, буде відкритий доступ до 5-ти модулів, в кожному з яких – безкоштовні відеолекції від наших спеціалістів.

Організатори спільно зі спікерами курсу серед зареєстрованих відберуть 60 найцікавіших культурних проектів для безпосередньої участі у практикумі оффлайн у трьох містах України: Києві, Львові та Харкові.

До участі в онлайн-курсі запрошуються автори культурних проектів, що потребують просування. Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації за посиланням.

Читайте також про те, що CNN опублікував? CNN опублікував матеріал про закинутий автобусний парк у Києві матеріал про закинутий автобусний парк у Києві.

Share
Написати коментар
loading...