Реклама

🍎 Apple призупинила програму контролю якості Siri, а iPhone 11 може отримати підтримку стилуса

Пізніше Apple обіцяє випустити оновлення, яке дозволить користувачам самостійно обирати, чи будуть їхні запити відправлятися на перевірку.
Čytaty latynkoju
9to5mac
🍎 Apple призупинила програму контролю якості Siri, а iPhone 11 може отримати підтримку стилуса
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍎 Apple призупинила програму контролю якості Siri, а iPhone 11 може отримати підтримку стилуса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пізніше Apple обіцяє випустити оновлення, яке дозволить користувачам самостійно обирати, чи будуть їхні запити відправлятися на перевірку.

Apple тимчасово зупинила програму контролю якості Siri, через яку підрядники прослуховують деякі запити користувачів.

Про це пише TechCrunch.

? Що відомо

За словами представника компанії, підрядники отримували менш як 1% від щоденних голосових запитів, а самі записи тривали зазвичай кілька секунд.

Фахівці оцінювали, чи була Siri запущена навмисно або помилково, стежили за доречністю відповідей Siri на поставлені запитання та інше.

❓ Яка причина

У кінці липня 2019 року один з підрядників розповів Guardian, що до співробітників часто потрапляють записи з конфіденційною медичною інформацією. Підрядник зауважив, що Siri могла почати запис після застібання блискавки на одязі, а в Apple Watch одразу після підняття руки.

⏰ Що далі

Apple заявила, що перегляне свою програму контролю якості. Пізніше компанія обіцяє випустити оновлення, яке дозволить користувачам самостійно обирати, чи будуть їхні запити відправлятися на перевірку.

9to5mac

✏️ Apple Pencil

Аналітики з Citi Research повідомили, що в iPhone 11 з’явиться підтримка Apple Pencil. Більше ніяких подробиць вони не розповіли.

Раніше стилус працював тільки з планшетами iPad. Однак слід зазначити, що аналітики Citi Research зазвичай зосереджуються на фінансових результатах компаній та не прогнозують характеристики майбутніх продуктів.

Тому немає можливості перевірити, наскільки точними були їхні прогнози, щоб оцінити цю інформацію.

Unsplash

Також в Citi Research прогнозують, що компанія не змінить підхід до ціноутворення в цьому році. Таким чином нащадок iPhone XS буде коштувати від $999, нащадок iPhone XS Max – $1099 і вище, а нащадок iPhone XR – від $749.

Читайте також про те, що Apple випустила? Apple випустила оновлення для старих iPhone та iPad і нові чутки про iPhone 11 оновлення для старих iPhone та iPad і нові чутки про iPhone 11

Share
Написати коментар
loading...