Реклама

🍿 Одного разу в Голлівуді, Форсаж, Angry Birds та Карнівал Роу: 9 фільмів та серіалів серпня

Що ми будемо дивитися у серпні? Повернемося у минуле століття за допомогою «Беверлі-Гіллз, 90210», зануримося у Південну Корею через фільм «Паразити» або насолодимося «останньою» стрічкою Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».
Čytaty latynkoju
🍿 Одного разу в Голлівуді, Форсаж, Angry Birds та Карнівал Роу: 9 фільмів та серіалів серпня
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 Одного разу в Голлівуді, Форсаж, Angry Birds та Карнівал Роу: 9 фільмів та серіалів серпня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Що ми будемо дивитися у серпні? Повернемося у минуле століття за допомогою «Беверлі-Гіллз, 90210», зануримося у Південну Корею через фільм «Паразити» або насолодимося «останньою» стрічкою Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Які серіали завантажити для довгоочікуваної відпустки наприкінці літа чи дощових вечорів удома? А може, краще сходити у кінотеатр на прем’єру, але на яку саме?

Вибір великий, тому Na chasi зробив підбірку 9 фільмів та серіалів серпня, які не можна пропустити. Що дивимося?

?️ Одного разу в Голлівуді

За сюжетом дія фільму Квентіна Тарантіно проходить у кінці 60-х років минулого століття. Актор Рік Далтон (Леонардо Ді Капріо) та його каскадер Кліфф Бут (Бред Пітт) намагаються потрапити у світ великого кіно.

Сюжет картини також частково стосуватиметься злочинів серійного вбивці Чарльза Менсона (Деймон Херріман). Тоді в Голлівуді сталося вбивство акторки Шерон Тейт (Марго Роббі) членами злочинної групи Менсона.

Нагадаємо, що Квентін Тарантіно заявив про можливе завершення кар’єри після виходу фільму «Одного разу в Голлівуді».

Коли в кінотеатрах: з 15 серпня

?️ Форсаж: Гоббс та Шоу

Дев’ята стрічка з улюбленої багатьма кіносерії «Форсаж». У центрі сюжету, події якого розгортаються через два роки після минулого фільму, постають персонажі Люка Гоббса (Двейн Джонсон) та Деккарда Шоу (Джейсон Стейтем).

Закляті вороги вимушені об’єднатися, щоб протистояти генетично модифікованій надлюдині Брікстон. Вона володіє біологічною зброєю, яка здатна знищити Всесвіт.

Коли в кінотеатрах: з 1 серпня

? Паразити

Південнокорейська стрічка розповідає про родину чотирьох безробітних, які опиняються у будинку багатіїв та придумують незвичний план, як вирішити фінансові проблеми.

Світова прем’єра «Паразитів» відбулася на Каннському кінофестивалі, де фільм нагородили «Золотою пальмовою гілкою». Після показу у Каннах глядачі влаштували фільму 15-хвилинну овацію стоячи.

Коли в кінотеатрах: з 1 серпня

☀️ Сонцестояння

Фільм жахів написаний та знятий Арі Астером, відомого за дебютною стрічкою «Спадковість», яка була визнана найкращим фільмом жахів у 2018 році за версією Metacritic.

Цікаво, що Астер згодом розповів, що не знімав свій перший фільм, як жахи. Натомість новий проєкт вже повністю позиціюнується, як фільм жахів.

Сюжет «Сонцестояння» розповідає про друзів, які вирушають до Швеції, щоб відвідати фестиваль, який проходить раз на дев’яносто років. Там вони опиняються у лапах язичницького культу.

Коли в кінотеатрах: з 1 серпня

? Angry Birds у кіно 2

Ще один фільм, але анімаційний, у якому вороги об’єднаються, щоб протистояти небезпечному ворогові. Довготривала ворожнеча між пташками та зеленими свинями припиняється, коли з’являється птах Зета з льодового острова.

Вона починає атаку на далеких родичів у теплих краях, щоб ті відчули на собі силу холоду. Подивимося, як в Angry Birds у кіно 2 співпрацюватимуть пташки та свині – вчорашні запеклі вороги.

Коли в кінотеатрах: з 8 серпня

? Вайнштейн

Документальна стрічка оповідає історію успіху та фіаско «імператора Голлівуду» Гарві Вайнштейна. Його називали наймогутнішим кіномагнатом, поки Вайнштейна не звинуватили у сексуальних домаганнях.

У фільмі покажуть неодноразові спроби кінематографіста зберегти власний вплив після скандалів. У зйомках картини взяли участь колишні колеги та друзі продюсера.

Коли в кінотеатрах: з 22 серпня

? Карнівал Роу

Дія фантазійного серіалу від Amazon відбувається наче у Вікторіанську епоху, але альтернативну та фантастичну. Міфічні істоти через війну залишають свою землю та оселяються в місті, де не люблять чужинців. Головні герої – детектив Райкрофт Філострат (Орландо Блум) та фея Віньетта Стоунмосс (Кара Делевінь) закохуються один в одного, але це суперечить загальним нормам.

Незабаром у місті Карнівал Роу відбувається низка загадкових вбивств, розслідуванням яких займається Райкрофт.

До речі, серіал вже продовжили на другий сезон.

Коли вийде: 30 серпня

? Мисливець за розумом

Серіал «Мисливець за розумом» заснований на реальних подіях, описаних у книжці Джона Дуґласа «Мисливець за розумом: За кулісами елітного відділу криміналістів ФБР».

Головні герої – два агенти ФБР, які опитують серійних вбивць, щоб зрозуміти, як вони мислять, та розкрити поточні злочини.

У другому сезоні сюжет зосередиться на 26 вбивствах, які відбулися в Атланті в період з 1979 до 1981 року.

Коли вийде: 16 серпня

⭐ Беверлі-Гіллз, 90210

Майже через 20 років після виходу останньої серії на екрани повертається серіал «Беверлі-Гіллз, 90210». Це була епоха для цілого покоління. Серіал для багатьох став не просто улюбленим, а ще і виконував навчальну місію, відповідаючи на питання, що турбують підлітків.

Новий сезон культового серіалу складатиметься з шести епізодів. Це буде не просто римейк або продовження – сюжет розвиватиметься навколо акторів, які грають самих себе та намагаються організувати перезавантаження «Беверлі-Гіллз».

Коли вийде: 7 серпня

Пройдіть тест? Тест: 33 кращих фільми десятиліття — які з них ви бачили? та дізнайтеся, які з 33 кращих фільми десятиліття ви бачили.

Share
Написати коментар
loading...