Реклама

❗ Піти на вихідних – Ніч з Олегом Сенцовим

Глобальна кампанія #SaveOlegSentsov оголосила 13 липня (день народження Олега Сенцова) Міжнародним днем солідарності та проведе у Києві «Ніч з Олегом Сенцовим». 
Čytaty latynkoju
❗ Піти на вихідних – Ніч з Олегом Сенцовим
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ❗ Піти на вихідних – Ніч з Олегом Сенцовим
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Глобальна кампанія #SaveOlegSentsov оголосила 13 липня (день народження Олега Сенцова) Міжнародним днем солідарності та проведе у Києві «Ніч з Олегом Сенцовим». 

13 липня день народження відзначає український політв’язень, режисер та письменник Олег Сенцов. Далеко від дому, від родини і друзів, але не один. Волонтери по всьому світу запланували численні акції та культурні заходи на підтримку українських бранців.

Що проведуть у Києві

Глобальна кампанія #SaveOlegSentsov оголосила 13 липня Міжнародним днем солідарності та проведе у Києві «Ніч з Олегом Сенцовим». 

Захід розпочнеться о 20:00 в просторі IZONE (Набережно-Лугова, 8) і триватиме до 02:00 14 липня. За задумом організаторов, подія поєднає у собі декілька форматів: звучатимуть твори режисера, виступатимуть відомі виконавці та відбудеться кінопоказ документального фільму «Етапом через півземлі».

Під час «Ночі з Олегом Сенцовим» можна підписати привітання українському режисеру, яке буде надіслане в колонію на крайню північ Російської Федерації.

Гості заходу

Родичі політв’язнів, відомі письменники та виконавці, правозахисники та активісти зберуться разом, щоб вкотре нагадати про українського режисера.

Так, на «Ніч з Олегом Сенцовим» завітає сестра режисера Наталя Каплан, друг родини, актор Євген Черніков, Андрій Хливнюк (гурт «Бумбокс»), письменник Андрій Курков, Анатолій Тапольський (Dj Tapolsky), Антон Слєпаков (гурт «Вагоновожаті»), Олег Каданов («Оркестр Че») та письменниця Світлана Поваляєва.

Дата і місце

Коли: 13 липня, 20:00-2:00
Де: IZONE (Набережно-Лугова, 8)

Вхід вільний

Читайте також, що на Одеському кінофестивалі покажуть? Одеський кінофестиваль 2019 – які фільми подивитися на ОМКФ трейлер фільму, знятого за п’єсою «Номери» Олега Сенцова. Режисер брав безпосередню участь у створенні фільму за допомогою листів.

Share
Написати коментар
loading...