Реклама

🏨 У Києві відкриють капсульний готель на Бессарабській площі

Перший капсульний готель Monotel обіцяють відкрити вже у серпні 2019 року на Бессарабській площі. Розрахуватися можна буде будь-якими видами карток та навіть криптовалютою.
Čytaty latynkoju
🏨 У Києві відкриють капсульний готель на Бессарабській площі
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🏨 У Києві відкриють капсульний готель на Бессарабській площі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перший капсульний готель Monotel обіцяють відкрити вже у серпні 2019 року на Бессарабській площі. Розрахуватися можна буде будь-якими видами карток та навіть криптовалютою.

У Києві планують відкрити мережу готелів, у яких замість кімнат будуть технологічні капсули, повідомляє Ain.ua.

Що за капсульний готель

Як стверджують засновники Monotel, аналогів в Україні немає. Він створений за принципом високотехнологічних азіатських капсульних готелів з онлайн-чекінами та капсулами з цифровим керуванням. Замовлення будь-яких послуг відбуватиметься без необхідності спілкування з персоналом.

Монокапсули – це сенсорні бокси, розташовані один над одним. Біля входу знаходяться сходи з поручнями для підйому на другий ярус.

капсульний готель

Вартість

Оплата за проживання може нараховуватися за добу або за час перебування. Вартість однієї ночі в одномісній капсулі складе 950 грн, у парній – 1500 грн. Розрахуватися можна буде будь-якими видами карток та навіть криптовалютою.

капсульний готель

Як виглядає

Капсули можуть бути чоловічі або жіночі, а також парні. Всі вони обладнані однаково та відрізняються лише площею. Одномісна капсула розрахована на вагу до 200 кілограмів. Довжина – 220 см, ширина – 150 см.

Відкрити капсулу можна за допомогою електронного ключа, який запускає її роботу. Навігація всередині – англійською мовою з сенсорним управлінням.

monocle

У капсулах передбачені: система подачі повітря, memory-матрац, регульоване освітлення, навушники, зарядка для гаджетів, USB-порт, Wi-Fi та дзеркало з підсвіткою.

Безпека та додаткові послуги

Душові та туалети загального використання, але роздільні для чоловіків та жінок. Також буде працювати загальна пральня, прасувальна кімната, камера зберігання багажу та цілодобова стійка реєстрації.

Доступ у зону відпочинку контролюється згенерованою на час перебування карткою, а локер для особистих речей відкривається відбитком пальця.

капсульний готель

Коли відкриють

Перший капсульний готель на Бессарабській площі відкриють вже в серпні. У ньому повністю закінчені ремонтні та оздоблювальні роботи, шукають персонал. Ще два готелі запустяться на Золотих воротах та поруч з Київським велотреком на вулиці Богдана Хмельницького. Наразі вони знаходяться на проектній стадії – запуск запланований цього року.

Читайте також про те, що у Києві відкриють? У Києві відкриють дев’ятиповерховий креативний простір Spaces дев’ятиповерховий креативний простір Spaces.

Share
Написати коментар
loading...