Реклама

🏙️ Школа урбаністики CANactions запрошує на воркшопи до чотирьох міст Європи

Програма CANactions School складається з чотирьох сезонних воркшопів, які відбудуться в Амстердамі, Цюриху, Гельсінкі та Києві. Кожен воркшоп організований у формі дослідження місцевого житлового контексту одного з чотирьох міст.
Čytaty latynkoju
🏙️ Школа урбаністики CANactions запрошує на воркшопи до чотирьох міст Європи
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏙️ Школа урбаністики CANactions запрошує на воркшопи до чотирьох міст Європи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Програма CANactions School складається з чотирьох сезонних воркшопів, які відбудуться в Амстердамі, Цюриху, Гельсінкі та Києві. Кожен воркшоп організований у формі дослідження місцевого житлового контексту одного з чотирьох міст.

CANactions School оголошує набір учасників міжнародної освітньої програми «Creating Homes for Tomorrow», яка проходитиме з жовтня 2019 по травень 2020 в чотирьох містах Європи: Амстердамі, Цюриху, Гельсінкі та Києві.

? Що буде

У рамках програми CANactions School вирушає до чотирьох міст у західній, північній та центральній Європі, щоб дослідити їхні інноваційні підходи для створення більш придатних для життя житлових районів. Ґрунтуючись на отриманих даних, ми розробимо нові стратегії для локальних і глобальних викликів з урахуванням просторових, економічних, соціальних і політичних чинників

? Яка програма

Програма складається з чотирьох сезонних воркшопів, які відбудуться в Амстердамі, Цюриху, Гельсінкі та Києві. Учасники мають змогу самостійно обрати від двох до чотирьох воркшопів, у яких братимуть участь. Участь у фінальному воркшопі у Києві є обов’язковою. Кожен воркшоп організований у формі дослідження місцевого житлового контексту одного з чотирьох міст.

До участі у програмі запрошуються випускники та фахівці галузей архітектури, містобудування та планування, соціології, антропології, політології, культурології та інших суміжних спеціальностей.

 canactions

⏰ Коли проходитимуть

Читайте також: 🚊 Урбаністика за 15 хвилин — чому в наших містах не так комфортно як у Європі

Амстердам (20-27 жовтня 2019)
Цюрих (1-8 грудня 2019)
Гельсінкі (22-29 березня 2020)
Київ (9-16 травня 2020)

Воркшопи проводитимуть англійською мовою.

? Вартість

  • Повна програма (4 воркшопи) — €2000
  • 3 воркшопи, включаючи Київ — €1650
  • 2 воркшопи, включаючи Київ — €1200

Включаючи робочі матеріали, харчування під час воркшопу, навчальні поїздки (квитки на громадський транспорт/оренда велосипедів). Транспортні витрати, житло та витрати, пов’язані із візовими питаннями, не компенсуються.

Доступні 2 стипендії (покривають вартість навчання).

? Дати заявок

  • 2 вересня, 2019 (23:59 CET) — для повної програми та будь-яких комбінацій воркшопів з Амстердамом;
  • 2 жовтня 2019 (23:59 CET) — для комбінацій Цюрих+Гельсінкі+Київ та Цюрих+Київ;
  • 2 лютого 2020 (23:59 CET) — для Гельсінки+Київ

Більше інформації можна знайти за посиланням.

Читайте також про те, що підземний перехід на ВДНГ розмалювали? Підземний перехід на ВДНГ розмалювали муралами: як виглядає муралами: як виглядає.

Share
Написати коментар
loading...