Реклама

🍜 В Україні стартує перше ДНК-меню – замовити страви на основі ДНК-тесту

Вперше в Україні колаборація fast&healthy мережі Salateira та розробників сервісу ДНК-тестів для здорового харчування Myhelix. Можна замовити страви на основі ДНК-тесту.
Čytaty latynkoju
🍜 В Україні стартує перше ДНК-меню – замовити страви на основі ДНК-тесту
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍜 В Україні стартує перше ДНК-меню – замовити страви на основі ДНК-тесту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вперше в Україні колаборація fast&healthy мережі Salateira та розробників сервісу ДНК-тестів для здорового харчування Myhelix. Можна замовити страви на основі ДНК-тесту.

Відтепер у Salateira можна замовити страви зі спеціального меню на основі результатів ДНК-тесту Myhelix.

? Як працює

Робите генетичний тест, отримуєте зрозумілу інтерпретацію, список рекомендованих продуктів та страв Salateira, що містять корисні саме для вас інгредієнти.

«Відомо, що булгур та лосось корисні, але чи підходять вони саме для вас. Ми розробили максимально персоналізовану систему харчування, яка базується на генетиці», — коментує співзасновниця Myhelix та дієтолог Христина Шевченко.

salateira

За словами бренд-шефа Salateira Ігоря Горенко, команда працювала у тандемі з Myhelix, щоб обрані страви були не тільки корисними, але у першу чергу смачними.

? Що у меню

У сезонному меню є позиції, які будуть корисними для певних систем організму. Наприклад, салат Енерджі з лососем — для роботи серця та кісток, а салат Хелсі з родзинками та булгуром — для травлення.

Зручність у тому, що гість зможе придбати ДНК-текст від Myhelix у кожному закладі Salateira або онлайн на сайті Myhelix. Крім зрозумілого опису результатів ДНК-тесту рекомендованих продуктів і страв, ви дізнаєтеся, на що звернути увагу та які звички змінити.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#------#---днк-тест' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1585:8' srcset=днк-тест” width=”3000″ height=”2003″>

Читайте також: Як я зробив тест ДНК і дізнався, що на 4% неандерталець

На основі генетичних показників усім власникам результатів ДНК-тесту Myhelix будуть рекомендовані страви не лише із сезонного, а і з постійного меню у Salateira.

ДНК-меню стартує в усіх закладах мережі у Києві та Дніпрі з 9 липня.

Читайте також про 23 причини23 причини не надавати свою ДНК не надавати свою ДНК.

Share
Написати коментар
loading...