Реклама

🤬 Спробуйте User Inyerface — симулятор найгіршого можливого інтерфейсу

Все, що вас бісить в інтерфейсах програм та сайтів, в одному місці.
Čytaty latynkoju
🤬 Спробуйте User Inyerface — симулятор найгіршого можливого інтерфейсу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤬 Спробуйте User Inyerface — симулятор найгіршого можливого інтерфейсу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Все, що вас бісить в інтерфейсах програм та сайтів, в одному місці.

Всі ми стикалися з незручно зробленим інтерфейсом програми або сайта, який, здавалося, розроблений «чужими для хижаків». User Inyerface — мінігра створена бельгійською дизайнстудією Bagaar, яка показує абсурдні інтерфейсні рішення в одному місці та демонструє дизайнерам «як не треба».

У своїй мінігрі бельгійці використали все. Вона починається з екрану, на якому майже нереально знайти посилання, щоб її почати, через неправильно акцентовану інформацію.

Видання The Verge зазначає:

Жахливо не те, що це просто жалюгідний сайт (хоча він є такий), але те, наскільки він близький до реальності.

The Verge

Перше ж завдання у грі пропонує залишити ваш e-mail та пароль, але вимоги до паролю максимально складні (не менше 10 символів, одна велика буква, одна цифра, один символ з вашої пошти, а також один кирилічний символ, що особливо складно для користувачів з країн, які не користуються кирилицею).

user inyerface

На додачу, гравця постійно відволікає яскрава червона плашка, що попереджає про cookies (знайомо?), а також віконце чату підтримки, яке складно сховати. А якщо ви недостатньо швидко придумали пароль, екран заблокує повідомлення з таймером.

І це тільки перший з чотирьох рівнів у грі. Спробуйте пройти до кінця, якщо вистачить нервів.

Читайте також про нову айдентику ЧеркасПропозиція нової айдентики міста Черкаси. Хочуть робити спортивну столицю, можна приєднатися до обговорення — з міста хочуть зробити спортивну столицю України.

Share
Написати коментар
loading...