Реклама

🚕 Bolt відкриє офіс та науково-дослідний центр в UNIT.City

Компанія отримає доступ до тисячі студентів на території.
Čytaty latynkoju
🚕 Bolt відкриє офіс та науково-дослідний центр в UNIT.City
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🚕 Bolt відкриє офіс та науково-дослідний центр в UNIT.City
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія отримає доступ до тисячі студентів на території.

Bolt (раніше відомий як Taxify) стане новим резидентом інноваційного парку UNIT.City. Вже в серпні команда з більш ніж 50 людей оселиться в інноваційному містечку.

? Що ще створять

Естонська компанія також планує створити свій R&D-центр (науково-дослідний центр). До кінця року почнеться набір розробників.

За словами регіонального менеджера Bolt, переїзд в UNIT.City відкриє для компанії нові можливості й перспективи. У Bolt сподіваються, що це стане новим етапом у розвитку компанії, а також дасть поштовх до запуску нових проектів, перспективного партнерства та ініціатив.

bolt

?‍? Посилення стартап-екосистеми Києва

Відкриття офісу Bolt, а також центру досліджень й розробок в UNIT.City посилить інноваційний парк та стартап-екосистему усього Києва. Компанія отримає доступ до тисячі студентів на території, а її співробітники приєднаються до спільноти однодумців, будуть відвідувати кращі галузеві заходи та створювати нові круті продукти й сервіси.

Мета UNIT.City – стати центром інновацій та точкою входу в Україну для інвесторів, партнерів та нових технологій з усього світу.

unit.city

? Про сервіс

Bolt провідна європейська маркетингова платформа для замовлення поїздок, яка об’єднує мільйони пасажирів і водіїв по всьому світові, щоб робити поїздки простішими, швидкими та надійними.

Компанія була заснована в Естонії в 2013 році Маркусом Віллігом. Послугами користується 25 млн клієнтів у більш ніж 30 країнах світу.

Нещодавно сервіс зазначив, що збирається фокусуватися на електротранспорті, бо за ними майбутнє.

Читайте також про те, що естонська компанія запустила? Bolt for Business – Bolt запустив новий сервіс в Україні для організації корпоративних поїздок новий сервіс для корпоратиних поїздок.

Share
Написати коментар
loading...