Реклама

🥁 Atlas Weekend 2019 буде інклюзивним для людей із порушеннями слуху

Mastercard готує спеціальний майданчик #MastercardVibes та цілий ряд активностей, які допоможуть зробити фестиваль Atlas Weekend більш інклюзивним, а саме – дадуть можливість відчути музику нечуючим людям.
Čytaty latynkoju
🥁 Atlas Weekend 2019 буде інклюзивним для людей із порушеннями слуху
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥁 Atlas Weekend 2019 буде інклюзивним для людей із порушеннями слуху
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Mastercard готує спеціальний майданчик #MastercardVibes та цілий ряд активностей, які допоможуть зробити фестиваль Atlas Weekend більш інклюзивним, а саме – дадуть можливість відчути музику нечуючим людям.

Інклюзивний Atlas Weekend 2019

Проєкт стане першою відправною точкою на шляху до включення людей з особливими потребами у світ музики та потужних музичних фестивалів у Європі. Партнером проекту в Україні стала громадська організація «Відчуй».

За даними ВООЗ, кожна десята людина у світі втрачає слух. Значна кількість людей потенційно більше ніколи не почують музики. Інклюзивна доступність музичних фестивалів дозволить значно якісніше соціалізувати нечуючих людей в Україні та надати максимально рівні можливості.

Atlas Weekend 2019

Участь у фестивалі Atlas Weekend 2019 для людей з інвалідністю 1 та 2 групи, за наявності посвідчення, є безкоштовною.

Що буде на фестивалі 

У спеціальній лаунж-зоні #MastercardVibes будуть розташовані дві сфери, які покажуть, як по-іншому можна насолоджуватись музикою.

Відчути на дотик

Одна зі сфер діаметром 2 метри передаватиме музику з головної сцени за допомогою вібрацій: її можна торкатись, та навіть обіймати. Також можна вдягти спеціальні SubPac жилети, які за допомогою пульсації дозволять відчувати глибокий бас через усе тіло. Завдяки цьому слухач отримує унікальний музичний досвід.

MasterCard

Побачити очима

Інша куля буде синхронізованою із вібраційною сферою та у live-режимі показуватиме музику через візуальний аудіо еквалайзер.

Зрозуміти

Вперше протягом усього фестивалю біля головної сцени буде розташовано великий екран, через який перекладачі жестової мови будуть перекладати виступи хедлайнерів. У світовій практиці перекладачі на музичних концертах не просто показують текст пісень жестовою мовою, але й передають ритміку, рухи та пози виконавців, щоб усі слухачі могли краще зрозуміти та відчути емоції артистів.

Серед перекладачів на Atlas Weekend буде Амбер Галловей Галлео – відома у США авторка унікального стилю перекладу музики жестовою мовою. Перед виступом на фестивалі Амбер проведе для українських перекладачів тижневий майстер-клас, і вони приєднаються до виступу.

Цьогоріч Atlas Weekend 2019 проходитиме з 9 по 14 липня. Хедлайнерами фестивалю стали Black Eyed PeasBlack Eyed Peas виступить на Atlas Weekend 2019, The Chainsmokers, A$AP ROCKY? Репер A$AP Rocky став новим хедлайнером Atlas Weekend 2019 та Ліам ГаллагерЕкс-соліст гурту Oasis Ліам Галлагер – третій хедлайнер Atlas Weekend.

Share
Написати коментар
loading...