Реклама

🤳 Oppo представила перший у світі смартфон з селфі-камерою під екраном

В Oppo визнали, що розміщення камери під екраном знижує якість фотографій: з'являються пересвітлення, відблиски та проблеми з кольорами.
Čytaty latynkoju
🤳 Oppo представила перший у світі смартфон з селфі-камерою під екраном
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳 Oppo представила перший у світі смартфон з селфі-камерою під екраном
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Oppo визнали, що розміщення камери під екраном знижує якість фотографій: з'являються пересвітлення, відблиски та проблеми з кольорами.

На виставці MWC у Шанхаї Oppo представила першу селфі-камеру, яка вбудована під екран смартфона.

Як працює технологія

У дисплеї інженери використали спеціальний прозорий матеріал, який відображає потрібні пікселі, коли камера не потрібна.

Розмір селфі-камери більший, ніж зазвичай встановлюють у смартфонах. Також лінза отримала ширші значення діафрагми. Область екрану з камерою нормально реагує на дотик, а дисплей не втратив у якості.

Oppo

Якість знімків

У дисплеї немає жодних вирізів, але при запуску камери у верхній частині екрану з’являється чорна смуга. Журналісти вже встигли зробити перші знімки. Фотографії, зроблені на прототип, вийшли занадто яскравими та нечіткими. Щоправда, на відеороликах ефект не так помітний.

Oppo

OnePlus 7 Pro/ Oppo

Oppo визнала, що розміщення камери під екраном знижує якість фотографій: з’являються пересвітлення, відблиски та проблеми з кольорами. Однак у компанії зазначили, що розробили алгоритми, які дозволять смартфону вирішити проблеми та зберегти якість «на рівні популярних пристроїв».

Коли вийде

Компанія не розкрила, коли вийде смартфон з селфі-камерою під екраном. У компанії лише зазначили, що планують представити його «у найближчому майбутньому».

Вперше про новий прототип Oppo стало відомо 3 червня. Тоді компанія виклала тизер пристрою у Twitter, а незабаром схоже рішення показали в Xiaomi.

В останні роки виробники смартфонів постійно експериментують, щоб зробити пристрої безрамковими. Наприклад, Huawei випустила смартфон з отвором в екрані, Samsung показала камеру, що обертається, а Oppo представила пристрій з висувним модулем.

Читайте також, що Apple випустила? Apple випустила публічні бета-версії iOS 13, iPadOS, macOS Catalina – як скачати публічні бета-версії iOS 13, iPadOS, macOS Catalina – як скачати.

Share
Написати коментар
loading...