Реклама

📱 Що нового очікувати в «Приват24»: ним зможе користуватися клієнт будь-якого банку

Ще одним нововведенням стане поява віртуальної платіжної карти. Також у «Приват24» розширять можливості застосування додатка у якості market place.
Čytaty latynkoju
📱 Що нового очікувати в «Приват24»: ним зможе користуватися клієнт будь-якого банку
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Що нового очікувати в «Приват24»: ним зможе користуватися клієнт будь-якого банку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ще одним нововведенням стане поява віртуальної платіжної карти. Також у «Приват24» розширять можливості застосування додатка у якості market place.

Оновлений додаток «Приват24» мають запустити у серпні цього року. Наразі йде бета-тестування нової версії, у якому бере участь 20 тисяч людей.

Про це розповів член правління «ПриватБанку» з питань роздрібного бізнесу Олексій Шабан в інтерв’ю «Мінфіну».

Додаток для карток усіх банків

Головна новинка – «Приват24» буде доступний користувачам будь-яких банків, а не тільки «ПриватБанку». Однак клієнтам інших банків будуть доступні не всі функції.

«Ми не поспішаємо з переходом і тестуємо бета-версію, тому що хочемо, щоб для клієнтів перехід до нової версії не був травматичним. У будь-якому разі стара версія існуватиме й далі», – зазначив Шабан.

Що нового 

Також у «Приват24» розширять можливості застосування додатка у якості market place. Це торговельні майданчики, які допомагають постачальникам та споживачам відшукати один одного в мережі незалежно від запиту: пошук раритетної речі або виклик таксі.

Віртуальна карта

Ще одним нововведенням стане поява віртуальної платіжної карти. Це не буде інтернет-карта, а «Універсальна» або «Карта для виплат». Якщо термін дії картки клієнта закінчився, він зможе продовжувати користуватися нею в інтернеті, а пластикову отримати, коли йому зручно.

За картою не доведеться ходити в банк, її можна буде отримати у терміналі самообслуговування. Клієнт введе номер телефону й отримає свою карту.

Новинки для відділень

Приватбанк працює над зменшенням черги у відділеннях. Зокрема, різноманітні технології розпізнавання осіб, які допоможуть швидше комунікувати з клієнтом. Наприклад, повідомляти начальнику відділення про візит важливого клієнта.

Також з’явиться сервіс біометричної ідентифікації за обличчям клієнта в торгових мережах.

За підсумками 2018 року 60% всіх операцій «Приватбанк» проводилися через мобільний додаток. «Приват24» користується 9 мільйонів українців.

Читайте також, що «ПриватБанк» дозволив змінювати дизайн карт? «ПриватБанк» дозволив змінювати дизайн карт в Apple Pay і Google Pay: як це зробити в Apple Pay і Google Pay: як це зробити.

Share
Написати коментар
loading...