Реклама

🏳️‍🌈 Піти на вихідних – Марш рівності, Tokyo Drift та Rock In Kyiv

Дій та думай без обмежень на Марші рівності, пізнай сучасну та давню культуру Японії на Tokyo Drift та відривайся під Guano Apes на Rock in Kyiv.
Čytaty latynkoju
 🏳️‍🌈 Піти на вихідних – Марш рівності, Tokyo Drift та Rock In Kyiv
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏳️‍🌈 Піти на вихідних – Марш рівності, Tokyo Drift та Rock In Kyiv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дій та думай без обмежень на Марші рівності, пізнай сучасну та давню культуру Японії на Tokyo Drift та відривайся під Guano Apes на Rock in Kyiv.

Перший літній місяць наближається до завершення. Отож не гай ні секунди, відривайся на повну. Ці вихідні засумувати точно не дадуть. Безліч цікавих подій і такий важкий вибір, куди сходити.

Тому Na chasi полегшив завдання та обрав три головні події цього вікенду.

?️‍? Марш Рівності

Цього року основною темою щорічного Маршу рівності є «Свобода. Єдність. Боротьба». Вже протягом п’яти років акція відбувається у рамках «КиївПрайду», організацією якого займається однойменна громадська організація.

За допомогою акції учасники відстоюють можливість говорити, діяти та думати без обмежень, заборон та насильства.

Марш рівності

КиївПрайд – це українська громадська організація, яка бореться за дотриманням прав ЛГБТ-спільнот в Україні, а також займається формуванням поваги до цих прав у суспільстві.

Локація маршу — територія між станціями метро «Майдан Незалежності», «Університет», «Золоті ворота» та «Льва Толстого». Працюватиме два входи:

марш рівності

Зверніть увагу — якщо ви прийдете до входів після 10 ранку, вас не пропустять. Про правила безпеки детально написало видання The Village Україна.

Щоб оцінити кількість потенційних учасників та учасниць, організатори просять зареєструватися за посиланням, але це не обов’язково. Наразі організатори очікують більше 10 000 людей порівняно з 3 500 учасників минулого року.

? Tokyo Drift

На вихідних Арт-завод Платформа перетвориться на столицю країни висхідного сонця. Тут проведуть Tokyo Drift від Ulichnaya Eda.

Фестиваль об’єднає давні японські традиції (театр, якудза та тонни свіжої риби) з сучасним рейвом Токіо (неонові вивіски, нічні вечірки та караоке-бари).

На відвідувачів чекають 60 точок фудкорту з незвичайною японською їжею, на кшталт бенто та багатоповерхового морозива, а спеціальний шеф-кухар влаштує справжнє фудшоу з обробки тунця на сашимі.

Tokyo Drift

Для любителів екстриму організатори Tokyo Drift та RedBull влаштують дрифт спорткарів. Ті, хто не водить машину, зможуть покататися з Олександром Гринчуком, трикратним чемпіоном України з дрифту. А поціновувачів автомобілів потішить виставка японських машин.

Де: Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1

Квитки можна придбати за посиланням.

? Rock In Kyiv

На Трухановому Острові пройде фестиваль сучасної рок-музики під назвою Rock in Kyiv.

Розривати будуть культові німецькі альтернативники Guano Apes, а також українці O.Torvald з альбомом «Примат».

Rock in Kyiv

Це прекрасна можливість натанцюватися перед робочим тижнем під музичні хвилі року на березі Дніпра.

Де: Труханів Острів

Квитки можна придбати за посиланням.

Читайте також про урбаністику? Урбаністика за 15 хвилин — чому в наших містах не так комфортно як у Європі за 15 хвилин — чому в наших містах не так комфортно як у Європі.

Share
Написати коментар
loading...