Реклама

🎞️ Про український рух Femen знімуть фільм

Фільм отримав назву «Наші груди – наша зброя: Історія руху Femen». Його вироблятимуть спільно Україна Франція та Німеччина. Зйомки стартують у 2020 році.
Čytaty latynkoju
🎞️ Про український рух Femen знімуть фільм
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎞️ Про український рух Femen знімуть фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фільм отримав назву «Наші груди – наша зброя: Історія руху Femen». Його вироблятимуть спільно Україна Франція та Німеччина. Зйомки стартують у 2020 році.

У рамках Каннського кіноринку компаніями Pan-Européenne та «Артхаус Трафік» укладено договір про співпрацю над проєктом художнього фільму «Наші груди – наша зброя: Історія руху Femen» виробництва України, Франції та Німеччини.

Хто займатиметься фільмом

Український продюсер стрічки – Денис Іванов, директор кінокомпанії «Артхаус Трафік», засновник Одеського кінофестивалю та фестивалю для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Серед його проєктів – п’ять повнометражних фільмів та понад 40 короткометражних робіт. Зокрема, «Донбас» Сергія Лозниці та «Плем’я» Мирослава Слабошпицького, які здобули чимало нагород на міжнародних кінофестивалях.

Femen

Авторкою ідеї та режисеркою виступає Дар’я Жук, яка народилась у Мінську та здобула економічну освіту у Гарварді та режисерську – у Колумбійському університеті. Її повнометражний дебют – драма «Кришталь» став першим за 22 роки фільмом, висунутим Білоруссю на здобуття премії «Оскар» за найкращий іншомовний фільм. Роботи Жук є екранним втіленням сильних жіночих характерів.

Сценарій стрічки розробляє драматургиня, сценаристка, режисерка, художниця та активістка Наталія Блок. У своїх творах вона піднімає проблеми гендерної нерівності, її дебютом в кіно стала документальна стрічка «66%» про жінок-переселенок, остання картина – «Ці хвилі не спинити» про фемінізм в Україні.

Femen

Femen

Учасниці руху Femen виступають консультантками проекту.

Зйомки фільму стартують у 2020 році.

Читайте також про те, що новим хедлайнером? Репер A$AP Rocky став новим хедлайнером Atlas Weekend 2019 Atlas Weekend став A$AP Rocky.

Share
Написати коментар
loading...