Реклама

🔺 Курс Bitcoin досяг максимуму за рік через Facebook

Аналітики розповідають, що на зростання Bitcoin вплинуло повідомлення про те, що свою платіжну систему на основі криптовалюти розробляє Facebook.
Čytaty latynkoju
🔺 Курс Bitcoin досяг максимуму за рік через Facebook
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔺 Курс Bitcoin досяг максимуму за рік через Facebook
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аналітики розповідають, що на зростання Bitcoin вплинуло повідомлення про те, що свою платіжну систему на основі криптовалюти розробляє Facebook.

У понеділок Bitcoin торгувався на рівні $9182.

Про це показують дані біржі Coinmarketcap. Тиждень тому криптовалюта коштувала $7758, майже на 20% менше.

Яка вартість

У неділю курс Bitcoin показав максимум за рік, досягнувши позначки $9323, але потім трохи знизився. У порівнянні з червнем минулого року криптовалюта подорожчала на 39%.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---крипто валюта---#---криптовалюта' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-592:12' srcset=криптовалюта” width=”575″ height=”397″>

Криптовалюта дорожчала в 2017 році, досягнувши рекордного рівня в $20 тисяч у грудні. Щоправда, після цього вартість Bitcoin різко впала нижче $4000.

З грудня 2018 року курс Bitcoin знову зростає. Особливо різко він додав у вартості і капіталізації у квітні та травні: тоді вартість перевищила спочатку $7000, а через два дні – $8000.

Bitcoin

Які причини можуть бути

Аналітики розходяться в оцінках причин зростання.

Bloomberg зазначає, що на зростання вплинуло повідомлення про те, що свою платіжну систему на основі криптовалюти розробляє Facebook.

Reuters пише, що найбільший вплив здійснює торгова війна між США та Китаєм.

The Wall Street Journal погоджується та додає, що китайські інвестори вкладаються в криптовалюта також через слабкість юаня.

Читайте також про те, що таке TON від TelegramЩо таке Telegram Open Network (TON) за 10 хвилин та подробиці про криптовалюту від FacebookFacebook планує створити повноцінну платіжну систему на основі криптовалюти.

Share
Написати коментар
loading...