Реклама

🚗 BlaBlaCar планує ввести в Україні платну підписку на сервіс

BlaBlaCar не розголошують поки, яким саме чином буде здійснюватися оплата: можливо, це буде місячна підписка або комісія.
Čytaty latynkoju
🚗 BlaBlaCar планує ввести в Україні платну підписку на сервіс
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🚗 BlaBlaCar планує ввести в Україні платну підписку на сервіс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
BlaBlaCar не розголошують поки, яким саме чином буде здійснюватися оплата: можливо, це буде місячна підписка або комісія.

BlaBlaCar планує ввести повноцінну платну підписку на свій сервіс для українців вже в цьому році.

Про це розповів керівник BlaBlaCar в Україні Олексій Лазаренко в інтерв’ю Liga.net.

BlaBlaCar

? Як працюватиме

«Запуск повноцінної платної моделі – це перспектива цього року. Однозначно друге півріччя. Чи буде це комісія, місячна підписка або щось ще, поки не можу озвучувати. Деталі трохи пізніше», – сказав він.

За його словами, компанія регулярно проводила експерименти, щоб зрозуміти, яка модель була б оптимальною для монетизації в Україні. Їхні результати виявилися оптимістичними. Українці готові платити за онлайн-сервіси.

BlaBlaCar

? Що варто знати про BlaBlaCar

Французький сервіс BlaBlaCar почав працювати на території України в лютому 2014 року. Через 4 роки український ринок увійшов до топ-країн у переліку тих, що найшвидше зростають за використанням сервісу. Усі 4 роки послуги надавалися безкоштовно. Станом на вересень 2018 р спільнота попутниківЯк зміниться володіння автомобілями? перевищує 65 млн осіб у 22 країнах світу.

У листопаді минулого року сервіс почав впровадженняBlaBlaCar в Україні запускає платні опції для пасажирів в Україні платного доступу до бронювання місць у водіїв.

Послугами можна скористатися через сайт та додатки для iOS і Android.

Читайте також про те, що Bolt запустив? Bolt for Business – Bolt запустив новий сервіс в Україні для організації корпоративних поїздок новий сервіс в Україні для організації корпоративних поїздок.

Share
Написати коментар
loading...