Реклама

🍎 Apple інтегрує набір інструментів CryptoKit в iOS 13

Як повідомляє Apple, за допомогою CryptoKit розробники зможуть здійснювати криптографічні операції, включаючи хешування та генерацію ключів.
Čytaty latynkoju
🍎 Apple інтегрує набір інструментів CryptoKit в iOS 13
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🍎 Apple інтегрує набір інструментів CryptoKit в iOS 13
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як повідомляє Apple, за допомогою CryptoKit розробники зможуть здійснювати криптографічні операції, включаючи хешування та генерацію ключів.

Корпорація Apple збирається представити набір інструментів для розробників CryptoKit, який буде інтегрований в нову iOS 13.

Про це повідомляє The Block.

Apple

? Можливості

Згідно з документацією, яку розмістили на сайті Apple, за допомогою CryptoKit можна буде робити:

  • Обчислення та порівняння захищених криптографічними засобами відбитків повідомлень;
  • Використання криптографії на основі публічних ключів для створення та оцінки цифрових підписів і обміну ключами. Крім публічних ключів, що зберігаються у пам’яті пристрою, користувач зможе взаємодіяти з приватними ключами, які управляються за допомогою системи Secure Enclave, що використовується для роботи з Touch ID;
  • Генерація ключів шифрування і дешифрування та їхнє застосування для аутентифікації повідомлень та шифрування.

Детальніше про можливості CryptoKit планують розповісти у середу, 5 червня, на конференції Worldwide Developers Conference.

CryptoKit

? Переваги

CryptoKit дозволить розробникам здійснювати базові криптографічні операції, включаючи хешування та генерацію ключів. Це забезпечить можливість автоматизації завдань щодо підвищення безпеки додатків, не звертаючись до низькорівневих інтерфейсів.

? Що пишуть в соцмережах

Фредерік Джейкобс, член групи криптографії та безпеки компанії Apple, сказав, що CryptoKit є передовим та ефективним інтерфейсом, який дозволить користувачам виконувати різні криптографічні операції.

Запуск CryptoKit збігся з інформацією про те, що Apple додала символ Bitcoin у свій набір іконок. Усі чотири символи Bitcoin в додатку будуть сумісні зі шрифтом Apple San Francisco.

Новий набір іконок дозволить розробникам інтегрувати біткоїни у свої додатки.

Читайте також більше про iOS 13 та інші новинки, які представила? Підсумки презентації WWDC 2019 від Apple: iOS 13, iPadOS, MacPro, Catalyst та багато іншого компанія на щорічній конференції WWDC 2019.

Share
Написати коментар
loading...