Реклама

✉️ Налаштування конфіденційності, безшовні боти, сповіщення про шахраїв – оновлення Telegram

Telegram випустив оновлення для Android та iOS під версією 5.7. З'явилися нові налаштування конфіденційності, обговорення для каналів та безшовна інтеграція з веб-застосунками.
Čytaty latynkoju
✉️ Налаштування конфіденційності, безшовні боти, сповіщення про шахраїв – оновлення Telegram
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✉️ Налаштування конфіденційності, безшовні боти, сповіщення про шахраїв – оновлення Telegram
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Telegram випустив оновлення для Android та iOS під версією 5.7. З'явилися нові налаштування конфіденційності, обговорення для каналів та безшовна інтеграція з веб-застосунками.

У новому оновленні Telegram зробив налаштування конфіденційності ще більш гнучкими.

Безшовні боти

Боти відтепер можуть допомогти увійти за допомогою облікового запису Telegram на веб-сайт, коли ви відкриваєте посилання. Якщо ви дозволите їм, ви зайдете у систему до моменту завантаження сторінки в браузері.

Також можна зробити @discussbot адміністратором на будь-якому з ваших каналів мовлення, щоб отримати кнопку коментарів під публікаціями, які ви публікуєте. Кнопка коментарів відкриває веб-сайт, на якому ви вже увійшли в систему і готові залишити коментар. Бот повідомить вас, якщо хтось відповість на те, що ви там написали.

Хто бачить мій номер телефону

Ви можете відправляти повідомлення в приватних чатах та групах так, щоб ваш номер телефону не був видимим. Інколи бувають випадки, коли ви хочете повідомити свій номер (наприклад, всім своїм колегам), тому був доданий новий елемент управління конфіденційністю – хто може бачити мій номер.

Груповий чат для каналу

За допомогою цього оновлення адміністратори зможуть додати груповий чат до свого каналу.

Підписники побачать посилання «Обговорити» на нижній панелі. Кожне нове повідомлення з каналу буде автоматично переадресовано та закріплено в групі обговорення.

Перегляд каналів

Можна переглядати будь-який загальнодоступний канал, навіть якщо ви не увійшли в Telegram. Просто відкрийте посилання на канал у браузері та оберіть «Попередній перегляд каналу».

Оповіщення про шахраїв

  • Додаток буде показувати позначку шахраїв для підозрілих акаунтів.

  • Telegram 5.7 для iOS представляє мініатюри для PDF-файлів.

  • Також віднині можна зробити будь-який текст посиланням на веб-сайт.

Новинки для Android

Перероблено більшість діалогових вікон підтвердження в додатку та поліпшено дизайн для пошуку повідомлень і додавання людей в групи. Додаток отримав новий перемикач тем у налаштуваннях чату.

Читайте також про те, що таке Telegram Open NetworkЩо таке Telegram Open Network (TON) за 10 хвилин (TON) за 10 хвилин.

Share
Написати коментар
loading...