Реклама

⌚ Що представить Apple на WWDC 2019: оновлення iOS, закриття iTunes та додатки iOS на Mac (оновлено)

На WWDC відбудеться презентація великих оновлень всіх операційних систем Apple, в тому числі iOS 13, macOS 10.15 і watchOS 6. Також компанія розповість про проект «Marzipan», який об'єднає додатки для iPad і програми для Mac.
Čytaty latynkoju
⌚ Що представить Apple на WWDC 2019: оновлення iOS, закриття iTunes та додатки iOS на Mac (оновлено)
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⌚ Що представить Apple на WWDC 2019: оновлення iOS, закриття iTunes та додатки iOS на Mac (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На WWDC відбудеться презентація великих оновлень всіх операційних систем Apple, в тому числі iOS 13, macOS 10.15 і watchOS 6. Також компанія розповість про проект «Marzipan», який об'єднає додатки для iPad і програми для Mac.

Журналісти отримали запрошення на відкриття конференції WWDC 2019. Вона пройде з 3 по 7 червня в McEnery Convention Center (Сан-Хосе, Каліфорнія, США).

На запрошенні зображені різні емодзі. Для чого вони там, незрозуміло, але ймовірно у цьому є якийсь прихований сенс.

Традиційно конференція почнеться з презентації нових продуктів — сьогодні о 20:00 за київським часом. Ми будемо вести онлайн у нашому твітері, підписуйтеся. Пряму трансляцію на відео англійською мовою можна буде подивитися на офіційному сайті Apple.

apple

⌚ Що нового

Очікується, що на WWDC відбудеться презентація великих оновлень всіх операційних систем Apple, в тому числі iOS 13, macOS 10.15 і watchOS 6. У минулі роки компанія використовувала цей захід також для того, щоб представити HomePod, а також оновлені моделі MacBook Pro та iMac Pro.

Тому існує ймовірність, що і на цей раз будуть показані «залізні» продукти, а не тільки софт.

wwdc 2019

⌚ Які особливості 

На відміну від iOS 12, iOS 13 буде містити багато нових функцій. Це повноцінний темний режим, новий жест «скасувати», оновлене управління гучністю, поліпшена мультизадачність на iPad і ще багато нового.

Що стосується watchOS 6, то оновлення зменшить залежність Apple Watch від iPhone. На годиннику з’явиться окремий App Store, нові циферблати та функції, пов’язані зі здоров’ям.

apple

? Відмова від iTunes

Apple планує замінити плеєр iTunes, пише Bloomberg. Про це мають повідомити саме на конференції.

Плеєр вже близько 20 років працює на пристроях Apple.

Компанія має анонсувати три програми для Maс, які замінять iTunes. Це Music, TV та Podcasts, вони стануть новою стратегією додатків для пристроїв Apple.

? Додатки iOS на Mac

На презентації компанія розповість про проект «Marzipan», який об’єднає додатки для iPad і програми для Mac.

Ідея полягає в тому, що у розробників буде простий спосіб взяти додатки, які вони розробили для iPad, і «перенести» їх на Mac.

Також ходять чутки про те, що буде офіційна підтримка використання iPad у якості другого монітора для Mac.

?️ Mac Pro

Інформації про те, як буде виглядати та як буде працювати Mac Pro поки немає. Відомо лише, що Apple обіцяє щось, що за своєю суттю є «модульною системою». Також очікується, що Apple представить 31,6-дюймовий 6K професійний дисплей.

Apple буде транслювати презентацію онлайн. Вона розпочнеться о 20:00 за київським часом 3 червня.

Читайте також про те, що Apple представила? Apple представила новий MacBook Pro: вісім ядер та покращена клавіатура новий MacBook Pro: вісім ядер та покращена клавіатура.

Share
Написати коментар
loading...