Реклама

😊 У Києві відбудеться форум соціального підприємництва: ветеранський бізнес

Ветеранський бізнес стане головною темою форуму. Будуть обговорені ініціативи соціального підприємництва серед ветеранів, можливості навчання та фінансування ветеранських підприємств.
Čytaty latynkoju
😊 У Києві відбудеться форум соціального підприємництва: ветеранський бізнес
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😊 У Києві відбудеться форум соціального підприємництва: ветеранський бізнес
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ветеранський бізнес стане головною темою форуму. Будуть обговорені ініціативи соціального підприємництва серед ветеранів, можливості навчання та фінансування ветеранських підприємств.

Українська Соціальна Академія запрошує на Форум соціального підприємництва: ветеранський бізнес, який проходитиме 8 червня у Veterano Hub.

У цей же день відбудеться фінальний конкурс проектів учасників програми соціального підприємництва для бійців АТО та їх сімей.

ветеранський бізнес

Які проекти

10 фіналістів регіонального відбору представлять власні соціальні бізнес-проекти у Veterano Hub. Чотири найкращі проекти виграють фінансування у розмірі 52 тисяч грн кожному для старту бізнесу.

Програма Української Соціальної Академії триває з жовтня 2018 року і покликана допомогти бійцям АТО та членам їх сімей відкрити власну справу, зробити крок до нових можливостей у мирному житті. Завдяки проекту учасники здобули необхідні знання, щоб реалізувати свої здібності та розпочати власний або сімейний бізнес.

ветеранський бізнес

Яка програма

Місія форуму – сприяння в розвитку спільноти ветеранського соціального підприємництва в Україні. Саме тому буде висвітлено тему втілення соціального підприємництва серед ветеранів, як важливого складника адаптації у суспільстві та чинника формування спільноти.

На відкритій дискусії буде обговорено ініціативи соціального підприємництва серед ветеранів, можливості навчання та фінансування ветеранських підприємств (як урядові так і неурядові програми) та визначено кроки до вдосконалення активної спільноти ветеранського бізнесу.

Хто входить до складу журі

  • Леонід Остальцев – український військовик і підприємець, молодший сержант Збройних сил України, псевдо «Одуванчік», учасник російсько-української війни. Засновник піцерії «Pizza Veterano»;
  • Лариса Микитьон – засновниця платформи для ветеранського бізнесу Veterano Service, проекту популяризації бізнесу ветеранів. На платформі представлено близько 180 бізнесів  з усієї України;
  • Сергій Сапатов – розробник, ідеолог та СЕО  проекту Finstream;
  • Богдан Купич –  віце-президент з розвитку бізнесу компанії «KM Core», член наглядової ради Української асоціації венчурного та приватного капіталу (UVCA).

Що можна дізнатися на форумі

✅ Які проекти втілюють ветерани АТО?

✅ Де вони знайшли мотивацію та підтримку?

✅ Практичні поради від успішних підприємців щодо втілення власного проекту

✅ Які проекти отримають фінансування для реалізації бізнесу?

Коли: 8 червня, з 13:00 до 18:00

Де: Veterano Hub, Юрія Іллєнка, 42

Вхід на Форум соціального підприємництва: ветеранський бізнес вільний за умови попередньої реєстрації.

Читайте також про те, що зареєструвати громадську організацію можна онлайн? Зареєструвати громадську організацію можна онлайн: як це зробити: як це зробити.

Share
Написати коментар
loading...