Реклама

🔮 У парку розваг Гаррі Поттера з’явиться вражаюча локація Геґріда – дивіться фото

Зіркою парку Гаррі Поттера стануть американські гірки, які мають назву «Мотопригоди магічних істот Геґріда». Це перші в США американські гірки з вільним вертикальним падінням.
Čytaty latynkoju
Universal Orlando
🔮 У парку розваг Гаррі Поттера з’явиться вражаюча локація Геґріда – дивіться фото
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🔮 У парку розваг Гаррі Поттера з’явиться вражаюча локація Геґріда – дивіться фото
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Зіркою парку Гаррі Поттера стануть американські гірки, які мають назву «Мотопригоди магічних істот Геґріда». Це перші в США американські гірки з вільним вертикальним падінням.

Американська компанія Universal Orlando Resort, яка розробляє світ Гаррі Поттера для парку розваг у місті Орландо, створила нову локацію з лісничим Геґрідом та його улюбленими магічними істотами.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Гаррі---#---гаррі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-490:5' srcset=гаррі поттер” width=”589″ height=”407″>

? Що буде

Світ Гаррі Поттера створений  компанією вражає своєю реалістичністю та високою якістю експонатів. Нова локація «Пригоди на мотоциклі за міфічними істотами Геґріда» зовсім не поступається сценам у фільмі.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Генріх#Генрі#Геррі#Герд#Герді#Геррік#Гері#Деррід#Гебоїд#Геоїд#Гетрі#Гетрів#Черід---#---Геґрід' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-913:6' srcset=Геґрід” width=”950″ height=”633″>

Однією з частин нового простору стануть американські гірки. Вони називаються «Мотопригоди магічних істот Геґріда». Це перші в США американські гірки з вільним вертикальним падінням.

В один момент відвідувачі на «чарівних мотоциклах» несподівано впадуть вниз на 5 метрів.

Перш ніж вирушити в подорож гості увійдуть у занедбані руїни за хатиною Геґріда. Там будуть представлені різноманітні міфічні істоти, які обожнював Геґрід.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Генріх#Генрі#Геррі#Герд#Герді#Геррік#Гері#Деррід#Гебоїд#Геоїд#Гетрі#Гетрів#Черід---#---Геґрід' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1579:6' srcset=Геґрід” width=”950″ height=”632″>

Коли гості попрямують до своїх зачарованих мотоциклів, то побачать навчальні матеріали, в тому числі книги заклинань та яйця дракона на стадії вилуплення.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Гаррі---#---гаррі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1911:5' srcset=гаррі поттер” width=”950″ height=”632″>

? Соплохвост, якого ми ніколи не бачили

Найцікавішим об’єктом буде соплохвост, який не потрапив ні в один з фільмів. Гібрид мантікора та вогняного краба був виведений Геґрідом на четвертому році навчання Гаррі Поттера.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Гаррі---#---гаррі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-2337:5' srcset=гаррі поттер” width=”950″ height=”814″>

Всього створено п’ять різних локацій, а в кінці буде вогняне шоу.

Відкриття парку розваг «Пригоди на мотоциклі за міфічними істотами Геґріда» відбудеться 13 червня цього року.

Читайте також про Death Stranding? Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми.

Share
Написати коментар
loading...