Реклама

🐦 Екранізація роману «Щиголь» — дивіться перший трейлер

Вийшло перше відео фільму за мотивами роману лауреатки Пулітцерівської премії Донни Тартт «Щиголь».
Čytaty latynkoju
🐦 Екранізація роману «Щиголь» — дивіться перший трейлер
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐦 Екранізація роману «Щиголь» — дивіться перший трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вийшло перше відео фільму за мотивами роману лауреатки Пулітцерівської премії Донни Тартт «Щиголь».

? «Щиголь» — перший трейлер

Головну роль Тео Декера у фільмі виконає Ансель Елгорт («Бебі Драйвер»), роль українця Бориса Павліковського зіграє Фінн Вулфгард («Дивні дива»). Також у фільмі з’являться Ніколь Кідман, Сара Полсон та інші.

Фільм вийде в прокат 26 вересня 2019 року.

? Про книгу

щиголь

Роман розповідає історію життя «хлопчика, що вижив» — тільки не у казці, а в реальному житті. Мати Тео загинула під час теракту в музеї, і єдиною розрадою для нього стає вкрадена звідти картина з пташкою — щиглем, назавжди прикутим до жердини. Хлопця закручує вир долі, але його душа продовжує чіплятися за катастрофу з дитинства. Єдине, що здатне повернути його до розуміння абсолютної цінності життя, — це безсмертна краса тих небагатьох речей, які варто рятувати навіть з полум’я.

Українське видання вийшло у 2016 році у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля».

? Хто така Донна Тартт

щиголь донна тартт

Це американська письменниця, яка написала всього три художні книги за майже тридцять років. «Щиголь» наразі найактуальніший твір Тартт. Він був виданий у 2013 році, а за рік письменниця отримала Пулітцерівську премію та ввійшла до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.

Дивіться також трейлер «Вартових? «Вартові» / Watchmen від HBO — дивіться перший трейлер серіалу» за мотивами легендарного коміксу від DC Comics, а також все про серіал «Добрі передвісники»??? «Добрі передвісники» Ґеймана і Пратчетта: все, що треба знати про серіал за мотивами книги Ніла Ґеймана та Террі Пратчетта.

Share
Написати коментар
loading...