Реклама

🖨️ Британці купили український титановий 3D-принтер xBeam для космосу

Українська технологія xBeam допоможе зменшити витрати в аерокосмічній галузі Британії.
Čytaty latynkoju
🖨️ Британці купили український титановий 3D-принтер xBeam для космосу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🖨️ Британці купили український титановий 3D-принтер xBeam для космосу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська технологія xBeam допоможе зменшити витрати в аерокосмічній галузі Британії.

Британський Інститут зварювання заявив про партнерство з українською компанією «Червона хвиля» та про перше замовлення системи 3D-друку титаном для аерокосмічної галузі Британії.

Про це повідомляє Greencubator.

xBeam

?️ Що далі

Установка xBeam почне роботу у виробничій локації TWI в Кембриджі восени 2019 року. Співпраця з компанією є частиною проекту Open Architecture Additive Manufacturing, який інститут запустив в минулому році.

Головна мета проекту – забезпечити британську аерокосмічну галузь широким асортиментом деталей, створених за технологією 3D-друку.

xBeam

?️ Що дасть xBeam

Технологія 3D-друку дозволяє економити значну частину ресурсів і виробляти деталі з меншою кількістю відходів. Якщо для виготовлення деталі традиційним способом витрачається 20-30 кг титану, то з технологією xBeam від українських розробників – 3-5 кг.

Компанія «Червона хвиля» була заснована в 1997 році. Спочатку вона займалася торгівлею металопродукцією з титанових сплавів в Україні та за кордоном.

Сьогодні компанія співпрацює з низкою українських наукових центрів і зосереджена на технології 3D-друку.

Читайте також про те, що український стартап People.ai залучив? Український стартап People.ai залучив $60 млн інвестицій, його оцінка – $500 млн $60 млн інвестицій.

Share
Написати коментар
loading...