Реклама

🇪🇺 ЄС хоче, щоб Україна стала транспортним хабом між Європою та Азією

ЄС вважає Україну важливим партнером не тільки в транспортній, а й в усіх інших галузях.
Čytaty latynkoju
🇪🇺 ЄС хоче, щоб Україна стала транспортним хабом між Європою та Азією
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🇪🇺 ЄС хоче, щоб Україна стала транспортним хабом між Європою та Азією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
ЄС вважає Україну важливим партнером не тільки в транспортній, а й в усіх інших галузях.

Європейський Союз сподівається на перетворення України в транспортний хаб між Європою та Азією.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури з посиланням на гендиректора з питань мобільності та транспорту Єврокомісії Хенріка Хололея.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---ЄС#є с---#---єс' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-542:2' srcset=єс” width=”587″ height=”370″>

?? Вдале розташування

«Ми б хотіли, щоб Україна скористалася вдалим географічним розташуванням і стала транспортним хабом між Європою та Азією. Тому ми вітаємо готовність України взяти участь у розробці нових залізничних коридорів і готовність бути частиною Шовкового шляху», – сказав він.

ЄС вважає Україну важливим партнером не тільки в транспортній, а й в усіх інших галузях.

За його словами, твердження транспортної стратегії України до 2030 року дуже важливе для подальшої співпраці між Україною і ЄС.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---ЄС#є с---#---єс' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1266:2' srcset=єс” width=”899″ height=”436″>

?? Транспортний коридор Європи

«Важливим є і приєднання України до мережі TNT, яке відбулося на початку цього року. Це дуже чіткий сигнал, адже тепер транспортний коридор Європи триває по території України. Ця подія є поштовхом для залучення інвестицій в сферу інфраструктури», – зазначив Хололей.

Читайте також: Україна та ЄС — тест на знання торговельних відносин

Євросоюз в найближчі 10 років планує реалізувати 39 проектів в транспортній сфері загальною вартістю 4,5 млрд євро.

Хололей також підкреслив, що Україні необхідно прийняти ряд законодавчих актів щодо реформування залізничного і водного транспорту.

Читайте також про те, що Україна на третьому місці за інвестиціями? Україна на третьому місці за інвестиціями до ВВП серед країн, що розвиваються до ВВП серед країн, що розвиваються.

Share
Написати коментар
loading...