Реклама

💰 Facebook запустить власну криптовалюту у 2020 році

Facebook вже веде переговори про лістинг GlobalCoin на американських біржах Gemini і Coinbase. Нову платіжну мережу на базі власної криптовалюти запустять у 10 країнах вже в першому кварталі 2020 року.
Čytaty latynkoju
💰 Facebook запустить власну криптовалюту у 2020 році
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Facebook запустить власну криптовалюту у 2020 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Facebook вже веде переговори про лістинг GlobalCoin на американських біржах Gemini і Coinbase. Нову платіжну мережу на базі власної криптовалюти запустять у 10 країнах вже в першому кварталі 2020 року.

Оператор найбільшої у світі соціальної мережі Facebook Inc. запустить нову платіжну мережу на базі власної криптовалюти у 10 країнах вже в першому кварталі 2020 року.

Про це повідомляє BBC.

Видання стверджує, що Facebook проводить консультації з представниками Міністерства фінансів США та головою Банка Англії Марком Карні щодо регулювання ініціативи під кодовою назвою Libra.

Facebook

Минулого тижня стало відомо про реєстрацію компанії Libra Networks в Швейцарії, яка, ймовірно, займеться роботою над криптовалютним проектом Facebook.

? Нові подробиці

Одночасно з цим Financial Times повідомило, що соціальна мережа вже веде переговори про лістинг GlobalCoin на американських біржах Gemini і Coinbase. Цікаво, що брати Уінклвосс, яким належить Gemini, у минулому звинуватили Марка Цукерберга у крадіжці ідеї соціальної мережі та відсудили у нього $65 млн.

Тестування мережі заплановано на третій квартал поточного року.

Facebook

Що було відомо

Компанія запускає власну криптовалюту Facebook stablecoin, яка буде підкріплена доларами. Саме нею соцмережа буде платити користувачам.

Свою криптовалюту компанія почала розробляти рік тому. Зараз відомо, що проект отримав назву Project Libra.

Facebook

? З ким співпрацюватиме

Компанія вже провела переговори з Visa, Mastercard і великим оператором платежів First Data про залучення $1 млрд для забезпечення токенів.

Застосування стейблкоінів дає одразу дві переваги. За його допомогою вдасться скоротити величезні транзакційні витрати. Також це буде централізований актив пов’язаний з обліковими записами в соцмережі.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---крипто валюта---#---криптовалюта' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-2400:12' srcset=криптовалюта” width=”900″ height=”506″>

Як працюватиме

Тестування нового інструменту, найімовірніше, буде проводитися за допомогою рекламної системи Facebook шляхом нагородження учасників впродовж здійснення різних дій. Наприклад, перегляд оголошень або покупка товарів.

Процес аналогічний тому, як працюють більш поширені системи лояльності на основі балів.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---крипто валюта---#---криптовалюта' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-2927:12' srcset=криптовалюта” width=”900″ height=”506″>

Читайте також про те, що Facebook оновитьFacebook оновить алгоритм відображення відео: перевага у оригінального контенту алгоритм відображення відео: перевага в оригінального контенту.

Share
Написати коментар
loading...