Реклама

💓 Яніна Соколова поборола рак і запускає медіапроект

Відома телеведуча та ютуб-блогерка Яніна Соколова зробила заяву у своєму Фейсбуці про те, що 7 місяців тому у неї виявили рак, і вона його успішно поборола. Тепер вона запускає медіапроект про хворих на рак.
Čytaty latynkoju
💓 Яніна Соколова поборола рак і запускає медіапроект
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💓 Яніна Соколова поборола рак і запускає медіапроект
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відома телеведуча та ютуб-блогерка Яніна Соколова зробила заяву у своєму Фейсбуці про те, що 7 місяців тому у неї виявили рак, і вона його успішно поборола. Тепер вона запускає медіапроект про хворих на рак.

Яніна Соколова перетворює власну історію боротьби з раком на медіапроект

Проект називається «Я, Ніна» і має на меті змінити ставлення соціуму до онкохворих та хворих на рак до самих себе. Медіапроект складатиметься з фільму, книги та пісні з кліпом.

”Ви

”Яніна, ”телеведуча,

Авторка також оголосила про те, що кожен охочий може допомогти проекту фінансово — на сайті доступний віджет для переказу пожертв.

Хто підтримує

Партнером у проекті виступив відомий співак, лідер гурту «Друга Ріка» та близький друг ведучої Валерій Харчишин. Серед інституцій проект підтримують Національний інститут раку, де проходила лікування Яніна Соколова, Міністерство охорони здоров’я, Міжнародний фонд «Відродження», а також Одеський Міжнародний Кінофестиваль.

На офіційному сайті також вказано, що проект висловлює підтримку таким ініціативам як закон про доступ до медичного канабісу, розвиток мережі служб паліативної допомоги (вдома, у відділеннях, хоспісах) та профілактичні дослідження з онко.

Фільм «Я, Ніна»

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Яніна---#---яніна' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1938:5' srcset=яніна соколова” width=”1680″ height=”900″>

Сюжет фільму розповість про молоду успішну журналістку Ніну, якій одного дня діагностують рак. Ніні роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Оперує онкологиня Олександра, молода лікарка з міжнародним досвідом. Саме вона стає для Ніни найближчою людиною, точкою опори та символом одужання.

Стрічка покаже історію кардинальної зміни життя та трансформації особистості Ніни, яка врешті знаходить в собі сили, щоб почати все з нової сторінки.

співрежисерка — Яніна Кучер («Герой мого часу», #SelfieParty). Головні ролі виконають сама Яніна Соколова (Ніна), Валерія Ходос («Гіркі жнива» та безліч українських серіалів) зіграє лікарку, а Валерій Харчишин — чоловіка Ніни.

Бюджет стрічки — 4 мільйони гривень, які будуть зібрані доброчинцями. Автори проекту пропонують різні форми подяки за внески починаючи з 500₴: від чашки до дня на знімальному майданчику (20 000₴).

Пісня та кліп

Пісня гурту «Друга Ріка» стане саундтреком для фільму «Я, Ніна», на неї буде знято кліп.

Книга

Книга про життя журналістки Ніни написана у сповідальній формі та, фактично, є щоденником пережитого нею від початку хвороби

Share
Написати коментар
loading...