Реклама

💳 «ПриватБанк» дозволив змінювати дизайн карт в Apple Pay і Google Pay: як це зробити

Послуга від «ПриватБанку» унікальна, оскільки і Apple, і Google раніше вимагали, щоб обкладинка в додатку була такою ж, як у справжньої карти. Ще одне обмеження – опція доступна тільки для карт MasterCard.
Čytaty latynkoju
💳 «ПриватБанк» дозволив змінювати дизайн карт в Apple Pay і Google Pay: як це зробити
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💳 «ПриватБанк» дозволив змінювати дизайн карт в Apple Pay і Google Pay: як це зробити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Послуга від «ПриватБанку» унікальна, оскільки і Apple, і Google раніше вимагали, щоб обкладинка в додатку була такою ж, як у справжньої карти. Ще одне обмеження – опція доступна тільки для карт MasterCard.

«ПриватБанк» та MasterCard впровадили нову послугу, яка дозволяє змінити обкладинку для банківської карти в мобільних гаманцях Apple Pay і Google Pay.

? Яку картинку можна обрати

Дизайн карти можна обирати тільки з затверджених варіантів. Наразі клієнтам банку доступний дизайн із зображенням з фільму «Люди Ікс» з останньої серії франшизи. Варіантів обкладинок всього десять. Додати свій дизайн неможливо.

приватбанк

Це результат співпраці банку з Marvel Comics, повідомляє MC Today.

У підсумку ми спільно з Mastercard створили технологію, яка буде змінювати дизайн карт прямо в додатку. Коли ми думали над різними «скінами» для карт, надихалися комп'ютерними іграми, де можна купити тему або спеціальний костюм для героя

Єгор Аветісов, директор з інновацій «ПриватБанку»

? Як змінити дизайн карти

У Privat24 перейдіть в меню категорій, там виберіть «Меню карт» і відкрийте «Дизайн карти». У списку карт оберіть необхідну і далі визначтеся з обкладинкою. Далі натисніть «Зберегти», на кнопці також відображається дата, коли дизайн зміниться на стандартний.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---Приватбанк---#---приватбанк' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1662:10' srcset=приватбанк” width=”900″ height=”392″>

Обкладинку можна міняти безліч разів. Якщо захочеться повернути стандартне відображення, у меню дизайну карт клікніть на «Скидання» вгорі праворуч. Якщо змінити дизайн на iOS, обкладинка зміниться і в Google Pay, і в Apple Pay одночасно.

Змінити дизайн на Android поки неможливо. Опція заявлена, але в додатку поки не відображається. Її поява в списку можна очікувати в найближчі години.

? Що було до цього

У «ПриватБанку» лише два стандартних дизайна пластикових карт: чорна карта з полуничкою і карта із зображенням продуктового набору, електроніки та інших речей.

Apple Pay

Послуга унікальна, оскільки і Apple, і Google раніше вимагали, щоб обкладинка в додатку була такою ж, як у справжньої карти. Ще одне обмеження – опція доступна тільки для карт MasterCard.

Читайте також, що «ПриватБанк» запустивПриватБанк запустив продаж безготівкової валюти у цілодобових терміналах продаж безготівкової валюти у цілодобових терміналах.

Share
Написати коментар
loading...