Реклама

💸 Starbucks дозволив оплату криптовалютою

Розплатитися криптовалютою можна у великих американських торговельних мережах та мережі кав'ярень Starbucks. Процес оплати схожий на Apple Pay та Google Pay.
Čytaty latynkoju
💸 Starbucks дозволив оплату криптовалютою
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Starbucks дозволив оплату криптовалютою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розплатитися криптовалютою можна у великих американських торговельних мережах та мережі кав'ярень Starbucks. Процес оплати схожий на Apple Pay та Google Pay.

Криптовалюта стала одним зі способів оплати у мережі кав’ярень Starbucks та великих американських торговельних мережах.

Компанія Flexa запустила додаток Spedn, який дозволяє власникам криптовалюти здійснювати миттєві платежі. Про це пише The Independent.

Для інтеграції платежів на стороні роздрібних торговців не потрібно ніяких додаткових апаратних засобів або програмного забезпечення.

криптовалюта

? Криптовалюта: як розплачуватися

Процес оплати схожий на Apple Pay та Google Pay. Після завантаження додаток Spedn генерує одноразовий QR-код на екрані телефону, який необхідно прикласти до сканера на касі.

Одна з проблем криптовалюти у прагненні стати основною формою оплати – нестабільність цін. Наприклад, за останні два дні біткоін зріс? Біткоін різко подорожчав та перевищив $7,5 тисяч за одну монету майже на $2 тисячі. Щоб протидіяти цьому, Flexa приймають платежі у криптовалюті, яка прив’язана до американського долара.

криптовалюта

? Де можна оплатити

Розплатитися криптовалютою можна у великих американських торговельних мережах: Baskin Robbins, Nordstrom, Whole Foods, Crate & Barrel. Користувачі мобільного додатка SPEDN вже зараз можуть можуть витрачати біткоіни, Ethereum, Bitcoin Cash і стейблкоін Gemini dollar (GUSD)

Також біткоіни можна витратити у знаменитій мережі кав’ярень Starbucks.

starbucks

До кінця року очікується, що близько 100 компаній почнуть приймати криптовалютні платежі через програму Flexa. Загальна кількість магазинів сягне 30 тисяч.

Flexa прагне до того, щоб у кожному магазині була можливість розплачуватися будь-якою криптовалютою.

Читайте також, що українська криптобіржа Kuna випустилаУкраїнська криптобіржа Kuna випустила мобільний застосунок та інші оновлення мобільний застосунок та інші оновлення.

Share
Написати коментар
loading...