Реклама

🏙️ ARCHIKIDZ! – втретє у Києві пройде архітектурний фестиваль для дітей

Разом з українськими та закордонними архітекторами діти мають можливість реалізувати різноманітні проекти дітей на тему сучасного містобудівництва.
Čytaty latynkoju
🏙️ ARCHIKIDZ! – втретє у Києві пройде архітектурний фестиваль для дітей
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏙️ ARCHIKIDZ! – втретє у Києві пройде архітектурний фестиваль для дітей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Разом з українськими та закордонними архітекторами діти мають можливість реалізувати різноманітні проекти дітей на тему сучасного містобудівництва.

?️ Тема фестивалю

«Об’єднані містом» – зберегти культурну спадщину, впроваджуючи при цьому сучасні архітектурні рішення.

?️ Програма

У ролі вчителів виступають сучасні українські та закордонні архітектори, які не тільки володіють знаннями, а й вміють налагоджувати діалог з дітьми. Разом вони реалізують найсміливіші проекти дітей на тему сучасного містобудівництва.

ARCHIKIDZ!

У рамках фестивалю також відбудеться «Велика архітектурна майстерня» – гра для дітей від 7 до 12 років, під час якої учасники працюють у командах над створенням власного проекту.

Крім основної програми, 25 травня з 17:00 до 19:00 відбудеться панельна дискусія «Щасливі діти = щасливі міста», на якій діти зустрінуться з доповідачами з Нідерландів, Німеччини, Франції та міст України.

ARCHIKIDZ!

?️ Спікери

Долорес Вікторія Руіз Гаррідо – старший архітектор і магістр мистецтва та історії. Генеральний директор архітектурного офісу Semisótano Arquitectos з більш ніж 15-річним досвідом у створенні приватних та громадських проектів.

Крістіан Кесада ван Берестейн – нідерландський архітектор з більш ніж 20-річним стажем, голова архітектурного бюро QB Studio, викладач та учасник міжнародного руху Archikidz з 2009 року.

Зузана Табачкова – архітектор, урбаніст, викладач і дослідник у Технічному університеті Берліна, засновник освітнього проекту SAK (Кошице, Словакія).

Окрім них, вже підтвердили свою участь багато відомих українських архітекторів, а також сучасні школи зі STEM-освітою, що спеціалізуються на творчому розвитку дитини через гру, та які використовують у навчанні такі цікаві для дітей продукти як Minecraft та LEGO.

Коли: 25 та 26 травня, з 10:00 до 17:00

Де: пров. Лаврський 7

Вхід на фестиваль ARCHIKIDZ! вільний, за попередньою реєстрацією за посиланням.

Також у Києві відбудеться архітектурний фестиваль CANactions. Читайте наш гід10 причин відвідати CANActions — гід фестивалем, щоб не загубитися.

Share
Написати коментар
loading...