Реклама

🎨 INSCIENCE проводить зустріч Science&Wine: як працювати з креативністю

Разом із генетикинею Оксаною Півень та психологом Іллєю Ягіяєвим можна буде розібратися у чому полягає креативність та як із нею працювати.
Čytaty latynkoju
🎨 INSCIENCE проводить зустріч Science&Wine: як працювати з креативністю
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 INSCIENCE проводить зустріч Science&Wine: як працювати з креативністю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Разом із генетикинею Оксаною Півень та психологом Іллєю Ягіяєвим можна буде розібратися у чому полягає креативність та як із нею працювати.

Проект про науку та інновації INSCIENCE проведе першу з серії подій Science&Wine — неформальних зустрічей з вченими за келихом вина.

? Тема

Зустріч буде присвячена поняттю креативності та як з нею працювати. Як стимулювати мозок знаходити креативні рішення та удосконалювати це вміння так само, як знання мов.

INSCIENCE

Спікери:

Оксана Півень, молекулярна генетикиня, кандидатка біологічних наук, провідна наукова співробітниця в Інституті молекулярної біології та генетики НАН України. Проводить дослідження у сфері генетики людини, вивчає молекулярні механізми в серці.

Що спільного між Ван Гогом, Вірджинією Вульф, Генрі Дарджером, Едвардом Мунком? Це життя на межі геніальності та психічної нестабільності. Як з'ясували шведські вчені, люди з біполярними розладами та іншими ментальними проблемами частіше йдуть у професії пов'язані з креативністю

Оксана Півень, генетикиня

Ілля Ягіяєв, психолог, кандидат психологічних наук, магістр філософії, викладач Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Наукові інтереси пов’язані з психологією переконань, ідеології та релігії.

На той чи інший бік креативності впливають різні фактори. Дослідження тайванських вчених підтвердило, що дистрес, негативні емоції погіршують здатність до творчості.

Ілля Ягіяєв, психолог

Модератор: Сергій Вовк, співзасновник Kyiv Academy of Media Arts

Коли: 16 травня, 19:00

Де: арт-центр Closer, Нижньоюрківська, 31

Купуйте квитки за посиланням.

? Про проект

INSCIENCE – це проект про науку та інновації, який розвиває наукову екосистему в Україні. У ньому популяризують науку через події, спеціальні проекти в медіа. Також роблять програму для школярів та об’єднують науку з бізнесом.

Свій тип креативності можна визначитиМрійник чи авантюрист: визнач креативний тип з тестом від Adobe за допомогою тесту від. Adobe.

Share
Написати коментар
loading...