Реклама

iForum 2019 — найцікавіше з прийдешньої конференції та промокод

iForum 2019 відбудеться 23 травня у столичному МВЦ. Зібрали для вас найцікавіші події конференції, які не варто пропускати. Знижка 15% на квитки для наших читачів у тексті.
Čytaty latynkoju
iForum
iForum 2019 — найцікавіше з прийдешньої конференції та промокод
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. iForum 2019 — найцікавіше з прийдешньої конференції та промокод
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
iForum 2019 відбудеться 23 травня у столичному МВЦ. Зібрали для вас найцікавіші події конференції, які не варто пропускати. Знижка 15% на квитки для наших читачів у тексті.

iForum 2019

Конференція відбудеться у Міжнародному Виставковому Центрі, який знаходиться на Броварському проспекті, 15 (станція метро Лівобережна).

iforum 2019

Організатори конференції створили спеціального бота для Facebook Messenger, який допоможе отримати всю інформацію про iForum, проінформує про найважливіші події форуму, допоможе не заплутатись в програмі та оцінити спікерів. Скористатися можна за посиланням або QR-кодом вище.

Найцікавіше

Повну програму форуму ви можете подивитися на офіційному сайті. Ми зібрали для вас найцікавіші лекції та події, які точно не варто пропускати.

Для читачів Na chasi діє промокод на 15% знижку під час купівлі квитка: nachasi15. Придбати квиток можна з офіційного сайту iForum

Володимир Зеленський, президент України

Виступ Зеленського анонсували ще тоді, коли він був лише кандидатом і керівником студії «Квартал 95». 16 травня оголосили тему виступу президента — «Гарант Інновацій: створюємо майбутнє разом». Подивитися на Зеленського-політика наживо — це точно цікаво. Все ж таки не так часто він з’являється на публіці в новій якості.

Віталій Кличко, голова КМДА

Віталій Кличко разом із Директором департамента інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрієм Назаровим розкажуть про Kyiv Smart City як платформу для іновацій.

Дмитро Базилевич, Wargaming

Country manager компанії Wargaming Ukraine (автори World of Warplanes) та куратор потоку Digital Fun відкриє потік лекцією про те, як виглядає галузь цифрових розваг з точки зору індустрії відеоігор, а також навіщо всім потрібно за нею (індустрією) дуже пильно спостерігати.

Дмитро Дубілет, monobank

Лекція співзасновника monobank називається «Маркетинг-Шмаркетинг», щоб це не означало. В будь-якому разі, топ-менеджеру першого в Україні мобільного банку, який до того ж є одним із лідером за швидкістю зростання кількості клієнтів у світі, є що розповісти відвідувачам конференції про маркетинг.

Ілля Кенігштейн, Creative Spaces

Спочатку відомий громадський діяч, підприємець та технологічний євангеліст розкаже про професії майбутнього та чому світ очікує навала «непотрібних» людей вже в недалекому майбутньому. Окрім цього, в розкладі конференції Ілля проведе ще одну лекцію — «Робота над помилками або Як тримати удар» на потоці Стартапів та блокчейну.

Віталій Волочай, maincast.tv

Легендарний кіберспортивний коментатор, більш відомий як v1lat, проведе лекцію про стрімінг — історію виникнення явища, актуальну ситуацію на ринку, чи є життя за межами кіберспорту, та чим і кому може бути корисна співпраця зі стримерами. Кіберспорт — «новий чорний».

Владислав Чечоткін, Rozetka.ua

Засновник і власник найбільшого інтернет-магазину України Rozetka.ua дасть інтерв’ю на сцені в рамках потоку Інтернет-бізнес.

Михайло Чобанян, Kuna Family

Про цифрову державу, децентралізацію та як почати трансформацію країни розкаже відомий підприємець та засновник першої публічної біржі криптоактивів Kuna.io Михайло Чобанян.

Марія Коршунова, KINSI

Засновниця сексуально-освітньої платформи KINSI проведе дві лекції. На одній розкаже про секс як двигун прогресу — як секс впливає на розвиток технологій. А інша буде про об’єктивацію та ілюзію рівноправності в рамках потоку Інтернет-бізнес.

Максим Бахматов, UNIT.City

Разом із Євгеном Кудрявченком, керуючий партнер UNIT.City опише своє бачення цифрового майбутнього і новий спільний проект, який це саме майбутнє перетворює в сьогодення.

Майкл Щур, «Телебачення Торонто»

Це автор та ведучий культового ютуб-каналу «Телебачення Торонто», член Наглядової ради Суспільного телебачення, читає лекцію «Телебачення Торонто: Від програми на колінках до сторіз-шторму. Ми самі в шоці».

А це — пам’ятник свині:

iforum 2019

Андрій Федорів, FEDORIV

Підприємець, засновник агентства FEDORIV розкаже про бренди, які змінюють бізнес.

Микола Рогинець, Air

Маркетинговий директор партнерської медіамережі для YouTube-блогерів розкаже як ютуб переміг телевізор. До речі, саме Air організовує фестиваль ВідеожараVIDEOZHARA 2019 збере у Києві понад 600 блогерів: хто виступить. Na chasi виступає медіпартнером фестивалю.

Панельна дискусія «Майбутнє медицини»

Олексій Башкірцев з Edem Resort Medical & SPA, Рон Фрідман з Mawi та Олег Цупиков з Інституту фізіології ім. О. О. Богомольця обговорять предиктивну та профілактичну медицину, віддалений моніторинг, big data в медицині та вирізання патологічних генів за допомогою CRISPR. Модератор дискусії — Андрій Клименко, Mawi.

 

Share
Написати коментар
loading...