Реклама

🤳 Київ зайняв 3-тє місце в світі за інстаграмінгом пейзажів

Також українська столиця увійшла в топ-50 міст у світі за кількістю фото в Інстаграмі. Рейтинг склав сервіс бронювання подорожей hoppa.com.
Čytaty latynkoju
unsplash
🤳 Київ зайняв 3-тє місце в світі за інстаграмінгом пейзажів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤳 Київ зайняв 3-тє місце в світі за інстаграмінгом пейзажів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також українська столиця увійшла в топ-50 міст у світі за кількістю фото в Інстаграмі. Рейтинг склав сервіс бронювання подорожей hoppa.com.

?️ Київ — місто пейзажів

Київ опинився на третій сходинці рейтингу за кількістю фото пейзажів у світі, обійшовши столицю Малайзії Куала-Лумпур, популярний турецький курорт Анталію та навіть такі великі туристичні міста як Сан-Франциско та Будапешт. Попереду української столиці опинилися лише столиця Чилі Сантьяґо та Буенос Айрес, столиця Аргентини.

київ <span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---київ#Київ#кив#киве---#---киев' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-658:4' srcset=киев kyiv kiev” width=”600″ height=”409″>

? Один із найпопулярніших в Інстаграмі

В загальному рейтингу за кількістю фото в Інстаграмі Київ потрапив у топ-50, випередивши Стокгольм, Відень, Лісабон та інші міста. Лідерами рейтингу стали Лондон, Париж та Нью-Йорк. Серед наших європейських сусідів до рейтингу потрапили лише Будапешт та Прага.

київ <span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---київ#Київ#кив#киве---#---киев' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-1195:4' srcset=киев інстаграм” width=”750″ height=”1815″>

Щоби впевнитися в тому, що столиця у рейтингу не дарма, подивіться кілька свіжих столичних пейзажів в Інстаграмі за хештегом #kyiv:

?utm_source=ig_web_copy_link

?igshid=1tof142ioi8kt

Нагадаємо, раніше ми писалиThe Washington Post радить відвідати Львів та Київ: гарно, смачно і дешево, що The Washington Post радив відвідати українські міста.

Share
Написати коментар
loading...