Реклама

👤 Інтерактивний музей креативу відкриють у Києві під час вечірки від Burning Man

Музей креативу має форму семиметрової «голови Віті», яка має всередині 125 квадратних метрів площі, що поділені на 5 інтерактивних просторів.
Čytaty latynkoju
👤 Інтерактивний музей креативу відкриють у Києві під час вечірки від Burning Man
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👤 Інтерактивний музей креативу відкриють у Києві під час вечірки від Burning Man
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Музей креативу має форму семиметрової «голови Віті», яка має всередині 125 квадратних метрів площі, що поділені на 5 інтерактивних просторів.

11 травня о 22:00, під час вечірки Precompression від української спільноти Burning Man, відкриється перший інтерактивний музей креативу під назвою «15РОКІВ #ВГОЛОВІУВІТІ».

? Що буде в музеї

Семиметрова «голова Віті» має всередині 125 квадратних метрів площі, що поділені на 5 інтерактивних просторів. Проходячи крізь ці «кімнати підсвідомості», відвідувачі побувають у ролі думок, що подорожують креативною свідомістю.

Також вони на своєму досвіді відчують, що відбувається з ідеями в голові креативної людини.

музей креативу

Ми у агенції постійно запитуємо себе, як працюють ідеї, як вони зароджуються і формуються у голові креатора. Наш музей – це спроба відповісти на ці питання. При цьому зробити це, задіявши всі відчуття відвідувача за допомогою звуків, текстур, відео та новітніх технологій

Віктор Шкурба, буквально голова музею

? Яка мета

Автори хочуть показати проектом, що в Україні є два великих цікавих світи: світ українських митців і світ українських інженерів-винахідників. Музей креативу – це результат перетину цих двох світів.

burning man

Живий приклад того, що їх тісна співпраця створює щось автентичне, що не має аналогів у всьому світі.

? Як працює

У перший день планується прийняти до 500 відвідувачів. Поки невідомо, у якому режимі він працюватиме опісля вечірки, але розробники вже ведуть переговори із організаторами Precompression, аби передати його українській спільноті Burning Man для вільного користування.

Музей креативу створений діджитал креативною агенцією ISD Group, яка нещодавно запустила масштабний проект «Голос Води». Його презентація відбуласяПіти на вихідних: арт-перформанс «Голос води» [Оновлено] на Контрактовій площі за участю ONUKA, DakhaBrakha, The Maneken і Katya Chilly, які взяли участь у музичному перформансі.

Share
Написати коментар
loading...