Реклама

🤖 Google назвав найкращі додатки на Android у 2019: що скачати

Google назвала переможців щорічної премії Google Play Awards 2019. Нагороду отримали додатки та ігри на Android у дев'яти номінаціях.
Čytaty latynkoju
🤖 Google назвав найкращі додатки на Android у 2019: що скачати
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Google назвав найкращі додатки на Android у 2019: що скачати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Google назвала переможців щорічної премії Google Play Awards 2019. Нагороду отримали додатки та ігри на Android у дев'яти номінаціях.

Google оцінював проекти та ігри для смартфонів на Android за такими критеріями, як: дизайн, якість, думки користувачів, вплив на роботу пристрою і життя користувачів.

Найкраще для вітальні: Neverthink

У додатку є більше 40 каналів з відео. Їх можна включати замість телевізійних програм під час занять фізичними вправами, готування і просто, щоб розслабитися після важкого дня.

Найкрасивіша гра: Shadowgun Legends

Це шутер від першої особи з елементами рольової гри. Крім красивої графіки, гра відрізняється цікавим сюжетом. Також e ній є кооперативний, рейдовий і змагальний режими.

Незвична гра: Tick Tock: A Tale of Two

Ця гра-головоломка цікава своєю містичною і моторошною атмосферою. Розрахована на двох гравців.

Гра-прорив: MARVEL Strike Force

У MARVEL Strike Force можна створити загін з улюблених героїв коміксів на кшталт Капітана Америка, Залізна людина і Халка, щоб битися з ворогами за майбутнє планети.

Додаток у сфері соціального впливу: Wisdo

Додаток дозволяє ділитися досвідом і переживаннями, пов’язаними з різними складними життєвими ситуаціями. У Wisdo є тематичні групи, присвячені депресії, сімейному насильству, залежностям, расизму та іншим актуальним проблемам.

Google

Додаток для поліпшення якості життя: Woebot: Your Self-Care Expert

Чат-бот, який допоможе боротися з депресією, тривогою, прокрастинацією та іншими психологічними проблемами.

Додаток для людей з обмеженими можливостями: Envision AI

Додаток для людей з порушеннями зору. Користувачеві досить навести камеру смартфона на Android на іншу людину або об’єкт, після чого додаток за допомогою штучного інтелекта у найдрібніших подробицях опише їх.

Додаток для мільярдів користувачів: Canva

Графічний редактор з великою бібліотекою з понад 60 тисяч шаблонів і 3 млн зображень для створення візиток, логотипів, Stories для Instagram, запрошень та іншого контенту.

Додаток-прорив: Slowly

Сервіс для пошуку друзів по листуванню. У ньому можна відправляти листи у віртуальних конвертах з марками. Вони приходять не миттєво, як в месенджері, а з певною затримкою, що створює відчуття класичного листування.

Google

Читайте також: Facebook оновить алгоритм відображення відео: перевага у оригінального контенту

У Google вважають, що саме ці додатки та ігри надали позитивний вплив на користувачів, піднявши планку якості контенту для Google Play.

Раніше Na chasi розповідав про найцікавішеЩо представив Google на відкритті I/O 2019 з конференції Google I/O 2019.

Share
Написати коментар
loading...