Реклама

Хто виступить на Sziget 2019 від України: розпочалося глядацьке голосування

Кожні два дні прихильники української музики зможуть подивитися спеціально відзняті студійні лайви 14-ти артистів, які боротимуться за можливість виступу на Sziget.
Čytaty latynkoju
Хто виступить на Sziget 2019 від України: розпочалося глядацьке голосування
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Хто виступить на Sziget 2019 від України: розпочалося глядацьке голосування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кожні два дні прихильники української музики зможуть подивитися спеціально відзняті студійні лайви 14-ти артистів, які боротимуться за можливість виступу на Sziget.

У голосуванні беруть участь ADAM, Braii, Jonathan Livingston, DZ’OB, INDT, Fontaliza, [О], OY Sound System, Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, YUKO, Wavy Dem та ЦеШо. Na chasi зібравSziget оголосив 14 українських музикантів, які можуть виступити на фестивалі кліпи усіх учасників конкурсу.

Sziget

Всі відео будуть представлені попарно, аби глядачі могли з двох обрати те, що їм до вподоби більше, і проголосувати за нього протягом семи днів із моменту публікації.

Гурт, який у підсумку отримає найвищу оцінку аудиторії, стане лауреатом премії APPS Music & SZIGET: Awards 2019 і третім українським артистом у лайн-апі Sziget 2019 поруч з Іваном Дорном та alyona alyona.

На сайті премії вже оприлюднили перші лайви стартової пари учасників – YUKO та OY Sound System.

Як проходитиме відбір

Переможців проміжного та фінального етапу APPS Music & SZIGET: Awards визначатимуть глядачі шляхом голосування.

7 гуртів, лайви яких за результатами другого етапу премії наберуть найбільшу кількість голосів, потраплять до шорт-ліста. Його оголосять 28 травня.

Наступного дня у прямому ефірі YouTube-каналу APPS Apple Cider відбудеться фінал із трансляцією семи лайвів відібраних номінантів, під час якого буде запущене SMS-голосування.

Sziget

Кожен глядач матиме змогу підтримати лише одного свого улюбленого артиста, а заразом і взяти участь у розіграші тижневого абонемента на цьогорічний Sziget.

Як формувався лонг-ліст

На першому етапі свій особистий ТОП-5 найактуальніших українських артистів склав кожен із запрошених музичних експертів, поєднавши критерії премії із власним фаховим розумінням актуальності.

Таким чином до лонг-ліста увійшли 14 гуртів, які відповідали критеріям, отримали найбільше рекомендацій та прийняли запрошення взяти участь в APPS Music & SZIGET: Awards 2019.

Sziget

Серед номінантів, оголошених у квітні, нове обличчя – Jonathan Livingston. Гурт доповнив лонг-ліст із 14-ти артистів після того, як Cape Cod, на жаль, не зміг продовжити участь через стан здоров’я.

Яка мета премії

Мета APPS Music & SZIGET: Awards цього року – нагородити найактуальнішого артиста з якісним лайвом, оминаючи обмеження в жанрі, віці та ступені визнання в Україні чи за кордоном.

Насолодитися лайвами YUKO та OY Sound System і проголосувати за фаворита можна вже зараз на сайті.

Share
Написати коментар
loading...