Реклама

Instagram тестує «режим відсутності», Facebook запускає аналог Tinder

В Instagram також ще може з’явитися попередження для негативних коментарів та обмеження можливості коментування своїх постів для інших користувачів.
Čytaty latynkoju
Instagram тестує «режим відсутності», Facebook запускає аналог Tinder
  1. Головна
  2. Новини
  3. Instagram тестує «режим відсутності», Facebook запускає аналог Tinder
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Instagram також ще може з’явитися попередження для негативних коментарів та обмеження можливості коментування своїх постів для інших користувачів.

Instagram проти булінгу

Соціальна мережа Instagram тестує функцію «режиму відсутності», у якій користувачі зможуть тимчасово вимикати активність і повідомлення від соцмереж, не видаляючи їх. Про це пише Mashable.

Мета — дати людям відпочити від онлайн-життя.

Як пише видання, керівник Instagram Адам Моссера на конференції для розробників F8 розповів про нові функції для зменшення буллінгу.

Які ще оновлення

Серед іншого користувачам, які хочуть опублікувати негативний коментар, соціальна мережа показуватиме попередження. Таким чином, це не заборонить юзерам залишити свою реакцію, але змусить ще раз подумати, чи варто це робити.

Також Instagram тестує функцію, при якій користувач може обмежити іншим користувачам можливість коментувати свої пости, але все ж дозволить їх читати.

Аналог Tinder від Facebook

Facebook планує запустити нове розширення Secret Crush, яке буде схоже за своїми функціями на Tinder. Єдина відмінність – шукати «другу половинку» варто серед друзів.

Користувачі Facebook Dating зможуть додавати до 9 своїх друзів і знайомих у такі списки.

Якщо симпатія взаємна, то система згенерує відповідне повідомлення. Для цього обидва повинні мати анкету на Facebook Dating і використовувати Secret Crush.

Читайте також: Facebook показав новий дизайн: білий колір, темна тема, акцент на Stories та групи

Пошук друзів

Якщо у людини, до якої користувач відчуває симпатію, немає даних розширень, то інформація залишиться в таємниці.

Соцмережа також допоможе налагодити дружні стосунки. Буде доступна функція «Зустрічайте нових друзів», яка даватиме рекомендації. Вони будуть засновані на деяких збігах (проживання в одному місті, навчання в тому ж університеті чи робота в такій самій компанії).

Facebook оголосив про розширення доступності фірмового сервісу знайомств в 14 країнах. Поки це переважно країни Азії та Південної Америки.

Share
Написати коментар
loading...