Реклама

Два роки Na chasi — колонка видавця

24 квітня 2017 року запустилося видання Na chasi. Сьогодні ми святкуємо і публікуємо колонки головного редактора та видавця. Видавець Олексій Федоров — про досягнення Na chasi, нашу аудиторію та плани на майбутнє.
Čytaty latynkoju
Два роки Na chasi — колонка видавця
  1. Головна
  2. Історії
  3. Два роки Na chasi — колонка видавця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
24 квітня 2017 року запустилося видання Na chasi. Сьогодні ми святкуємо і публікуємо колонки головного редактора та видавця. Видавець Олексій Федоров — про досягнення Na chasi, нашу аудиторію та плани на майбутнє.

Два роки тому я доклав руку до написання поки що єдиного матеріалу для Na chasi — Маніфеста української латинки. Сьогодні, рівно за два роки після запуску, пишу вдруге 🙂

Експерименти Na chasi не закінчуються латинкою. Ми командою deco.agency запустили MVP nachasi.com буквально за тиждень, а потім крок за кроком нарощували його візуально та функціонально до теперішнього стану, який я з впевненістю можу назвати найтехнологічнішим медіа на українському ринку. Писати про важливе — це добре, ще краще — робити такі матеріали, якими можна насолоджуватися візуально, а спростити життя редакції завдяки багатьом автоматизованим процесам — взагалі безцінно 🙂

Весь наш досвід з розробки різноманітних медіа ми вклали в цей найулюбленіший проект. Багато нових фіч ми спочатку тестуємо тут, а потім пропонуємо їх нашим клієнтам по всьому світі. Проте, в живих залишаються лише ті експерименти, що позитивно впливають на показники проекта.

Сьогодні нас читає близько 60 000 читачів кожного місяця — розумних, освічених, активних, підприємців та новаторів за духом (та показниками аудиторії ФБ і ГА). Вони переглядають матеріали Na chasi більше 250 000 разів щомісяця. І це вже можна назвати успіхом для такої невеличкої команди, як наша. Грубо кажучи, наші партнери в шоці, наскільки ефективною може бути праця редакції з кількох талановитих спеціалістів.

З лютневої новини в одному з онлайн-видань, яке подало інформацію про зміну команди як закриття проекту, ми вже з колегами по ринку та знайомими не раз посміялися.

Що сталося: у лютому цього року ми повністю змінили редакцію — важкий, але необхідний крок, результатами якого я задоволений. З новою командою Na chasi ми освіжили підхід — розширили тематики, змінивши і додавши рубрики, пробуємо нові формати, і в цілому стали більш відкритими до всього нового. Як березень, так і квітень стали одними з найкращих місяців за всіма статистичними та фінансовими показниками для Na chasi за ці два роки.

Далі — більше. Як завжди, відкриті до ваших пропозицій співпраці, будь-якого фідбеку та привітань 😉

Share
Написати коментар
loading...