Реклама

O.Torvald випустили два кліпи після річної перерви (оновлено)

У кліпі розповідається, чим займалися учасники гурту рік без музики і як вони вперше знову зустрічаються.
Čytaty latynkoju
O.Torvald випустили два кліпи після річної перерви (оновлено)
  1. Головна
  2. Новини
  3. O.Torvald випустили два кліпи після річної перерви (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У кліпі розповідається, чим займалися учасники гурту рік без музики і як вони вперше знову зустрічаються.

18 квітня відбулася прем’єра двох пісень та кліпів гурту O.Torvald: «Два Нуль Один Вісім» і «Назовні». Це перші роботи гурту після року перерви.

Перший сингл є особистим для фронтмена Жені Галича, адже трек присвячений його батькові. Це історія втрати близької людини і спроба зібрати себе по шматках.

Наша історія далека від глянцю, стабільності та дешевого хайпу. За цей рік багато чого трапилось, я майже помер, подорослішав на життя… у нас змінилася команда, було зроблено багато важливих висновків і все це вплинуло на наш новий вектор

Женя Галич, фронтмен O.Torvald

Другий сингл «Назовні» різко відрізняється від першого синглу. Він більш швидкий, легкий, у ньому можна знайти відголоси ранньої творчості гурту. У цій історії відбувається перше знайомство слухачів з барабанщицею Hebi, яка тепер відповідає за грув.

Читайте також: В Україні запустили новий музичний телеканал

Останній альбом «Бісайди» команда презентувала в 2017 році. До релізу увійшли п’ять нових пісень і три бонус-треки: кавер на «L.V.» гурту «Скрябін», дует з «Бумбоксом» «Вечiр в Рiо» і ремікс від Nick Nicker.

У серпні 2018 року O.Torvald взяв творчу паузу.

За рік перерви Галич став продюсером каналу MEGOGO LIve, де разом із командою випускає крутий контент і прокачує українську музику

Share
Написати коментар
loading...