Реклама

Додаток з аудіокнигами українською: слухати Жадана, Дереша та хрестоматію для ЗНО

Вже доступно 40 книг переважно художнього напряму та написані українською мовою. Окремі книги будуть безкоштовними.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
Додаток з аудіокнигами українською: слухати Жадана, Дереша та хрестоматію для ЗНО
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Додаток з аудіокнигами українською: слухати Жадана, Дереша та хрестоматію для ЗНО
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже доступно 40 книг переважно художнього напряму та написані українською мовою. Окремі книги будуть безкоштовними.

Українці запустили мобільний додаток «Абук».

У ньому можна купити та слухати аудіоверсії книг українських видавництв. Додаток має власний плеєр, файли в ньому захищені від піратства. Про це AIN.UA розповіла директор «Абук» Марія Помазан.

Що можна послухати

Наразі доступні 40 книг. Вже можна послухати книги Сергія Жадана, Юрія Андруховича, Василя Шкляра, Любка Дереша, Сергія Лойко, Люко Дашвар та інших популярних письменників.

Також проект випустив аудіоверсію хрестоматії для підготовки до ЗНО з української літератури, впорядкованою Олександром Авраменко.

Найближчим часом додаток поповниться аудіоверсіями перекладів бізнес-літератури, дитячими книгами, лекціями та аудіожурналами.

Яка ціна

Ціни складають від 55 до 135 грн. Окремі книги будуть безкоштовними або у випадку з магазином Google Play, який не дозволяє виставляти безкоштовні товари, будуть коштувати 5,5 грн.

Платити за книги можна безпосередньо через Google Play або App Store, без додаткових реквізитів – таким чином «Абук» гарантує безпеку платежів.

Подальші плани

У бібліотеці будуть переважно книги українською мовою, але будуть винятки. Наприклад, вже зараз можна прослухати книгу Сергія Лойко «Рейс», яку автор начитав мовою оригіналу – російською.

«Абук» має власне видавництво, яке самостійно записує аудіокниги на партнерських студіях – їх начитують автори, досвідчені диктори або актори театру і кіно.

Цільова аудиторія стартапу – сучасні українці, в тому числі емігранти.

Додаток можна завантажити для Android і iOS.

Share
Написати коментар
loading...