Реклама

Американський Vogue опублікував інтерв’ю з alyona alyona

Авторка матеріалу називає виконавицю «найбільш нетиповою українською реп-зіркою».  
Čytaty latynkoju
Vogue
Американський Vogue опублікував інтерв’ю з alyona alyona
  1. Головна
  2. Музика
  3. Американський Vogue опублікував інтерв’ю з alyona alyona
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Авторка матеріалу називає виконавицю «найбільш нетиповою українською реп-зіркою».  

У матеріалі Vogue розповідається про перший альбом alyona alyona, її треки та про те, як вона почала писати український реп.

«Навіть якщо ви не знаєте жодного слова українською мовою, вас зачепить репер Альона Савраненко. Вона буде дратувати, немов, звук машини, що набирає обертів, поки раптово ви не зрозумієте, що захопилися нею», – пишеться у статті.

На думку автора, шарм виконавиці полягає у тому, що вона звичайна дівчина, яка розповідає про звичайні речі, а не про наркотики, гроші та ворожнечу.

В інтерв’ю Савраненко також розповіла, що спочатку писала реп російською мовою, але після Євромайдану вирішила, що її пісні будуть українською.

Хто така alyona alyona

Вона ж Альона Савраненко, у минулому вихователька у дитячому садку у селі Баришівка, що на Київщині. Минулого року на ютубі з’явився її дебютний кліп «Рибки», який наробив галасу в українських соцмережах.

Читайте також: Альбом дня: «Пушка» від alyona alyona

З того часу виконавиця записала ще кілька відео, виступила на кількох закритих івентах, випустила дебютний альбом, а також анонсувала серію концертів влітку цього року.

Послухати альбом можна на Apple Music, Google PlayDeezer та Soundcloud.

Share
Написати коментар
loading...