Реклама

Перша версія браузера Edge на Chromium від Microsoft

За відгуками користувачів Edge поки мало чим відрізняється від Google Chrome.
Čytaty latynkoju
Перша версія браузера Edge на Chromium від Microsoft
  1. Головна
  2. Новини
  3. Перша версія браузера Edge на Chromium від Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За відгуками користувачів Edge поки мало чим відрізняється від Google Chrome.

Microsoft випустив першу публічну версію браузера Edge на Chromium для тестувальників і розробників у двох версіях: Canary і Dev.

Новий браузер багато в чому схожий на Google Chrome. Браузер підтримує наявні розширення для Chrome із можливістю синхронізації. Також він має інтеграцію зі сервісами Microsoft: Windows Defender, SmartScreen, Bing і Microsoft News.

Зміни та поліпшення

Microsoft і Google внесли багато поліпшень у проект Chromium, щоб оптимізувати роботу браузерів Chrome та Edge у Windows 10. Це плавна прокрутка, інтеграція з Windows Hello, забезпечення стабільної роботи сенсорної клавіатури.

За замовчуванням встановлено пошуковик Bing, інші можна додати вручну. Для браузера компанія запустила магазин з доповненнями, проте з часом користувачі зможуть завантажувати та доповнення з Chrome Web Store.

Враження від браузера

Читайте також: Український поштовий сервіс Spark випустив версію для Android

Журналіст TechCrunch, який тестував одну зі збірок браузера протягом тижня, розповідає:

«Браузер працює так, як ми очікуємо. Якщо ви користувач Windows, то можете переходити на Edge. Наразі він мало чим відрізняється від Google Chrome».

Завантажити Dev- або Canary-версію програми можна з офіційного сайту. У першому випадку, браузер буде оновлюватися щодня, у другому — щотижня.

Зараз доступна тільки версія для 64-бітної Windows 10, але розробники обіцяють версії для Windows 7 і Windows 8, а також для Mac.

Share
Написати коментар
loading...