Реклама

Creative Loop: засновники берлінських студій дизайну Hort і Yukiko вперше виступлять у Києві

Організатори конференції Creative Loop оголосили ще трьох спікерів — не забаріться й купуйте квитки за спеціальною ціною до 10 квітня.
Čytaty latynkoju
Creative Loop: засновники берлінських студій дизайну Hort і Yukiko вперше виступлять у Києві
  1. Головна
  2. Історії
  3. Creative Loop: засновники берлінських студій дизайну Hort і Yukiko вперше виступлять у Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Організатори конференції Creative Loop оголосили ще трьох спікерів — не забаріться й купуйте квитки за спеціальною ціною до 10 квітня.

Коли: п’ятниця, 17 травня, з 10 ранку до 7 вечора.
Де: фотостудія Lightfield Productions., вул. Польова, 21 (станція метро «Політехнічний інститут» або станція швидкісного трамвая «Польова»

Купити квитки

Більше інформації про спікерів та квитки на сайті конференції і на сторінці в Facebook.

17 травня в Києві відбудеться міжнародна конференція Creative Loop Kyiv-Berlin. Це перший івент Depositphotos для професіоналів зі сфери візуальних комунікацій, дизайну та реклами.

Гості конференції дізнаються про розробку айдентики, брендінгу, дизайн друкованих журналів, книг, онлайн медіа та відео, комунікаційний дизайн для культурних і соціальних проектів, інтерактивні дизайнерські рішення. Спікери також розкажуть про власний досвід роботи з замовниками.

Спікери події:

Організатори анонсували нових спікерів — зокрема, вперше до України завітають:

  • Айк Кьоніг — засновник студії графічного дизайну HORT, професор університету мистецтв і дизайну HfG Offenbach, художник з вільним і експериментальним підходом, в портфоліо якого роботи для Disney, Universal Music, IBM, Volkswagen, New York Times.
  • Анфіса Хлєб — засновниця арт-групи Dvoika, арт-директор берлінського креативного агентства Super an der Spree. Працювала з Phillips, Vivantes і Федеральним міністерством внутрішніх справ Німеччини.
  • Сергій Хілобок і Дмитро Горенюк — засновники київської студії візуального дизайну Jugoceania. Розробили айдентику для Rhythm Büro, співпрацювали з нью-йоркським журналом TUNICA, онлайн-медіа про музику TIGHT.

Окрім цього, вже були заявлені:

  • Йоханнес Конрад і Мішель Філліпс — засновники берлінської студії креативного дизайну Yukiko. У їхніх портфоліо дизайн для Nike, Sony Music, Vice, Sleek, Coca Cola. Також уперше виступають в Україні.
  • Сергій Мішакін і Тетяна Борзунова — засновники української студії 3z Studio. Вони розробили новий символ пам’яті Другої світової війни — червоний мак, «Ніколи знову 1939-1945», брендинг The Naked Room, проекти для Британської Ради, НАМУ і МЗС України.
  • Гліб Петров — співвласник креативного агентства Madcats, відомого сміливим брендингом і рекламними кампаніями для Katacult, Underdog, Люксоптика.

Дизайнери з Берліна, яких організатори привозять на Creative Loop, ще ніколи не виступали в Києві. Це не класична конференція. Зі спікерами можна буде вільно спілкуватися між виступами в атмосфері берлінської вечірки.

Подія пройде в найбільшій фотостудії України — Lightfield Productions.

Ідею Creative Loop підтримало агентство Антона та Наталки Іванових CREVV. Вони розробили айдентику і сайт івенту.

Організатори планують влаштовувати Creative Loop щороку з новим містом — Барселона, Лондон, Стокгольм, Амстердам. Запрошуватимуть представників креативних столиць до Києва, щоб знайомити з містом і місцевою творчою спільнотою.

Share
Написати коментар
loading...