Реклама

Альбом дня: «Пушка» від alyona alyona

Альбом складається з 13 треків, чотири з яких alyona alyona вже публікувала раніше. Єдиною запрошеною артисткою стала Alina Pash.
Čytaty latynkoju
Альбом дня: «Пушка» від alyona alyona
  1. Головна
  2. Музика
  3. Альбом дня: «Пушка» від alyona alyona
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Альбом складається з 13 треків, чотири з яких alyona alyona вже публікувала раніше. Єдиною запрошеною артисткою стала Alina Pash.

Українська реперка Альона Савраненко (alyona alyona) випустила свій перший альбом під назвою «Пушка».

Над ним працювали два українські лейбли — HitWonder та Rookodill`a.

Альбом складається з 13 років, і включає як хіти «Рибки», «Голови», «Відчиняй» та «Залишаю свій дім», так і неопубліковані раніше треки. Окрім цього, реперка записала трек із іншою сенсацію, заслуженою «бітанґою» української молодої сцени Alina Pash.

«Мені дуже подобається час, в якому я живу, бо зараз розквіт жіночого репу. І це класно», – розповідає alyona alyona в інтерв’ю Apple Music

Читайте також: Прем’єра: новий трек alyona alyona на радіо «Аристократи»

Хоча Альона Савраненко розділяє ідеї фемінізму і бодіпозитива, вона не хоче експлуатувати їх у своїй творчості.

«Я не хочу гучних слів і гасел, – пояснює артистка – Один […] репер красиво сказав: там, де є слова, нема місця для любові. Ці слова я взяла за життєвий принцип. Я не хочу говорити про бодіпозитив і гендерну рівність, я буду поступово щось робити. Це мій шлях і мій вибір».

За її словами, головною піснею альбому є трек «Вiдчиняй». Це своєрідний гімн підліткам, написаний мовою, якою вони говорять.

Моє покоління не жило в Радянському Союзі. У нас інші цінності – не такі, як у наших батьків. Я пишаюся своїм поколінням. Ми прийшли та будемо творити свою історію

Послухати альбом вже можна на Apple Music, Google PlayDeezer та Soundcloud.

Share
Написати коментар
loading...