Реклама

Зелений театр у Києві відкриється 17 травня: що відомо

Хедлайнером відкриття стане американський діджей і продюсер BORGEOUS. Протягом квітня також оголосять артистів, які виступатимуть у Зеленому театрі влітку.
Čytaty latynkoju
Зелений театр у Києві відкриється 17 травня: що відомо
  1. Головна
  2. Музика
  3. Зелений театр у Києві відкриється 17 травня: що відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Хедлайнером відкриття стане американський діджей і продюсер BORGEOUS. Протягом квітня також оголосять артистів, які виступатимуть у Зеленому театрі влітку.

Опікуватися Зеленим театром буде засновник київського фестивалю Atlas Weekend Діма Сидоренко. Його команда вже займалася театром 3 роки. Тоді на території працював однойменний літній нічний клуб.

У 2014 році договір оренди розірвали. Після цього територія була покинутою. З того часу команда Сидоренка хотіла повернутися у Зелений театр. Минулого року оголосили про пошук нового орендаря. Аукціон виграв Сидоренко.

«За результатами конкурсу вартість щомісячної оренди – 1 412 266 гривень (без НДС). Але ця сума сплачується лише за реальні робочі місяці», –розповів Сидоренко в інтерв’ю The Village.

На території буде величезний амфітеатр на 1,5-2 тисячі людей. Нижню частину локації планують використовувати як повноцінну сцену, а не просто лаунж-зону. У режимі фан-зони тут можуть поміститися до 3 тисяч людей.

Згодом також розроблять конструкцію з куполом, який закриватимуть у холодні місяці. Це дасть змогу Зеленому театру працювати ще й узимку.

Відкриття

Читайте також: Sziget оголосив 14 українських музикантів, які можуть виступити на фестивалі

Протягом квітня стануть відомі артисти, які виступатимуть у Зеленому театрі влітку.

Відкриття відбудеться 17 травня.

Хедлайнером вечірки стане американський діджей і продюсер BORGEOUS. Його треки очолюють чарти Billboard, Beatport і iTunes Dancechart в 15 країнах.

Найвідоміший трек «Tsunami» набрав 453 млн переглядів на Youtube.

Коли: початок вечірки запланований на 22:00 17 травня, вона триватиме до ранку 18 травня.

Де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

Квитки можна придбати за посиланням

Share
Написати коментар
loading...