Реклама

Facebook покаже, чому ви бачите пости в стрічці

Можливість, що була доступною раніше лише для рекламних постів, стане доступною для всіх.
Čytaty latynkoju
Facebook покаже, чому ви бачите пости в стрічці
  1. Головна
  2. Новини
  3. Facebook покаже, чому ви бачите пости в стрічці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можливість, що була доступною раніше лише для рекламних постів, стане доступною для всіх.

Алгоритм, що формує стрічку Facebook, стане дещо яснішим. Соціальна мережа тепер показуватиме, чому ви бачите той чи інший пост у вашій стрічці. Можливість стане доступна поступово всім користувачам, починають розповсюджувати вже сьогодні, 1 квітня.

Судячи з прикладу, наведеного продакт-менеджером Facebook, серед критеріїв, за якими соцмережа відбирає пости для вашої стрічки, може бути ваша дружба з людиною (а також її активність — наприклад, якщо ви часто лайкаєте один одного), ваші коментарі до фото, популярність конкретного посту в рамках цікавої вам теми та багато інших.

Як змінити, що я хочу бачити

Разом із тим, Facebook дозволить вам контролювати зміст вашої стрічки. Насправді, всі зазначені можливості вже є доступними, але тепер користуватися ними стане легше і зручніше.

Читайте також: Facebook продовжує шалено зростати в Україні

Такі опції як Бачити на початку, Відписатися, Налаштування стрічки та приватності стануть доступними просто з вашої стрічки.

Реклама

Дізнатися, чому вам показують ту чи іншу рекламу, можна було давно. Наразі Facebook презентує розширення цієї функціональності. Тепер ви побачите, якщо рекламодавець запустив рекламу з якимось маркетинговим агентством або завантажив ваші телефон чи електронну пошту на Facebook з іншого джерела.

Читайте також: У Facebook вирішили остаточно побороти клікбейтінґ

Уявімо, що ви купили щось у магазині і залишили там свій номер телефону. Магазин має змогу завантажити ваш номер у базу соцмережі і якщо мережа знайде такий номер у базі, магазин зможе націлити на вас свою рекламу — наприклад, запропонувати аксесуар до вашої попередньої покупки. Тепер ви побачите, якщо магазин так зробив.

 

Share
Написати коментар
loading...