Реклама

Creative Loop: дизайнери, які працювали з Nike та Coca-Cola, приїдуть до Києва

Завітайте до найбільшої фотостудії України, щоб дізнатися про досвід роботи берлінських та українських дизайнерів, а також познайомитися і поспілкуватися у невимушеній атмосфері берлінської вечірки.
Čytaty latynkoju
Creative Loop: дизайнери, які працювали з Nike та Coca-Cola, приїдуть до Києва
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Creative Loop: дизайнери, які працювали з Nike та Coca-Cola, приїдуть до Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Завітайте до найбільшої фотостудії України, щоб дізнатися про досвід роботи берлінських та українських дизайнерів, а також познайомитися і поспілкуватися у невимушеній атмосфері берлінської вечірки.

Коли: п’ятниця, 17 травня, з 10 ранку до 7 вечора.
Де: фотостудія Lightfield Productions., вул. Польова, 21 (станція метро «Політехнічний інститут» або станція швидкісного трамвая «Польова»

Купити квитки

17 травня в Києві відбудеться міжнародна конференція Creative Loop: Kyiv-Berlin. Це перший івент Depositphotos для професіоналів зі сфери візуальних комунікацій, дизайну і реклами.

Одноденна подія об’єднає професіоналів креативної індустрії з Берліна і Києва. Спікери:

Йоханнес Конрад і Мішель Філліпс — засновники берлінської студії креативного дизайну Yukiko. У їхньому портфоліо дизайн для Nike, Sony Music, Vice, Sleek, Coca Cola, нагороди D & AD, ADC Germany і TDC New York.

Сергій Мишакин і Тетяна Борзунова — засновники української студії 3z Studio. Вони розробили новий символ пам’яті Другої світової війни — червоний мак і «Ніколи знову 1939-1945», брендинг The Naked Room, проекти для Британської Ради, Гете, Національного художнього музею України та Міністерства закордонних справ України.

Гліб Петров — співвласник креативного агентства Madcats, відомого сміливим брендингом і рекламними кампаніями для Katacult, Underdog, Люксоптика.

Імена ще трьох секретних спікерів оголосять у квітні.

Дизайнери з Берліна, яких організатори привозять на Creative Loop, ще ніколи не виступали у Києві.

Мета Depositphotos — допомогти розвитку креативної індустрії і візуальних комунікацій в Україні, об’єднати ідеї і досвід професіоналів з різних країн. Організатори планують влаштовувати Creative Loop щороку з новим містом — Барселона, Лондон, Стокгольм, Амстердам. Запрошуватимуть представників креативних столиць до Києва, щоб знайомити з містом і місцевою спільнотою.

Це не класична конференція. Зі спікерами можна буде вільно спілкуватися між їхніми виступами в атмосфері берлінської вечірки.

Подія пройде в найбільшій фотостудії України — Lightfield Productions.

Ідею Creative Loop підтримало агентство Антона та Наталки Іванових CREVV. Вони розробили айдентику і сайт івенту.

Ulichnaya Eda спільно з Papa Grey готують для учасників пікнік в берлінському стилі.

Купити квитки

Більше інформації про спікерів та конференцію можна знайти у події на фейсбуці

Share
Написати коментар
loading...