Реклама

Оновлення Telegram: видалення повідомлень будь-коли, анонімні репости та інше

Користувачі Telegram отримали можливість видаляти всі повідомлення, які вони будь-коли надсилали у приватних бесідах. Їх не буде видно вам і вашому співрозмовнику.
Čytaty latynkoju
Telegram
Оновлення Telegram: видалення повідомлень будь-коли, анонімні репости та інше
  1. Головна
  2. Новини
  3. Оновлення Telegram: видалення повідомлень будь-коли, анонімні репости та інше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Користувачі Telegram отримали можливість видаляти всі повідомлення, які вони будь-коли надсилали у приватних бесідах. Їх не буде видно вам і вашому співрозмовнику.

Видалення повідомлень

Раніше видаляти повідомлення можна було тільки протягом 48 годин після відправлення. Відсьогодні цього обмеження немає.

«Не має значення, хто відправив повідомлення і коли, – ви повністю контролюєте його. Ви навіть можете стерти всю розмову з обох сторін, якщо захочете», – написав засновник Павло Дуров у своєму telegram-каналі.

Бізнесмен зазначив, що, попри всі зусилля в області шифрування і конфіденційності, у користувачів мало контролю над їх даними.

Старі повідомлення можуть бути вирваними з контексту і використовуватися десятиліття.

За словами Дурова, у Telegram врахували, що деякі можуть зловживати можливістю видаляти листування, але все одно вирішили впровадити таку функцію.

Анонімність при пересиланні

Читайте також: Telegram випустив оновлення: що з’явилося

Також Telegram розширив можливості приватності: тепер користувачі можуть приховувати свої ім’я та фото у випадках, коли їхні повідомлення пересилаються третім особам.

Крім того, Telegram дозволив повністю знищувати так звані секретні чати.

Пошук у налаштуваннях

Месенджер додав пошук, який дозволяє швидко знайти потрібне для вас налаштування. Також у пошуку можна знайти відповіді на найпопулярніші запитання.

Емодзі та гіфки

Пошук гіфок та смайликів оновлено на всіх мобільних платформах. Будь-яку гіфку, яку ви знайдете, можна переглянути, натиснувши та утримуючи. Набори наклейок тепер мають іконки, що полегшує вибір.

Великі GIF-файли та відеоповідомлення на телеграмі відтепер передаються потоковим чином, тому ви можете почати їх перегляд, не чекаючи завершення завантаження.

На телеграмі для Android тепер можна використовувати ключові слова на багатьох мовах, щоб знайти будь-які смайлики. Якщо не вистачає ключового слова для смайликів, ви можете запропонувати його – пошук емодзі буде постійно вдосконалюватися без необхідності оновлення телеграма.

Share
Написати коментар
loading...