Реклама

Піти на вихідних: арт-перформанс «Голос води» [Оновлено]

Якщо ви живете або гостюєте у столиці, цю подію не варто пропускати.
Čytaty latynkoju
Піти на вихідних: арт-перформанс «Голос води» [Оновлено]
  1. Головна
  2. Історії
  3. Піти на вихідних: арт-перформанс «Голос води» [Оновлено]
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви живете або гостюєте у столиці, цю подію не варто пропускати.

Що це таке?

Сьогодні у Києві, на Контрактовій площі, о 19:30 до міжнародного Дня води відбувся музичний арт-перформанс «Голос води» за участю ONUKA, DakhaBrakha, The Maneken і Katya Chilly.

Було створено унікальні музичні інструменти, які використовують справжню карпатську воду. Окрім цього, показали масштабне світлове шоу від Front Pictures — саме вони, наприклад, створили візуальну складову для переможного виступу Джамали на Євробаченні, шоу «Лебедине озеро» для Вінницького фонтану, а також безліч інших дивовижних світлових проектів.

Читайте також: Дивитися на вихідних: Love, Death & Robots на Нетфліксі

ОНОВЛЕНО: Слухайте сімфонію Голос води

Хто виступить?

Учасники перформансу — чотири відомих артисти.

ONUKA

Це найбільше відкриття 2014 року та найпомітніший український електронний проект з того часу. Вони випустили два альбоми та спеціальну програму з Національним академічним оркестром народних інструментів.

DakhaBrakha

Український етно-гурт, який сформувався у театрі «Дах» Влада Троїцького. Одні з найвідоміших українських музикантів у всьому світі. У доробку гурту шість альбомів, ефіри на BBC, NPR і KEXP, виступи на Glastonbury та Sziget.

The Maneken

Євген Філатов, він же The Maneken — український електронний музикант та саунд-продюсер. Співавтор проекту ONUKA. Працював із Джамалою над кількома альбомами та переможною піснею Євробачення. Випустив шість альбомів.

Katya Chilly

Українська етно-музикантка, активно займається творчістю з 90-х років, випустила чотири альбоми. Учасниця шоу «Голос країни».

Як потрапити на «Голос води»?

Просто приходьте на Контрактову площу у суботу, 23 березня, о 19:30. Вхід вільний. Ось подія на фейсбуці.

Share
Написати коментар
loading...