fbpx
Aa Aa Aa
Aa Aa Aa
Прочитати вголос
Зупинити читання

Для українців скасували візи у Таїланд

Dlja ukraїnciv skasuvaly vizy u Taїland

З 14 квітня українські туристи зможуть перебувати до 30 днів без візи на території Королівства Таїланд.
Z 14 kvitnja ukraїnśki turysty zmožuť perebuvaty do 30 dniv bez vizy na terytoriї Korolivstva Taїland.
Čytaty latynkoju

Спеціальні можливості

Прочитати вголос
Зупинити читання
Контрастна версія
  Таїланд скасовує візи для українських туристів. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС. Українці зможуть перебувати на території країни без візи до 30 днів. Для поїздки потрібно мати лише закордонний паспорт (біометричний або небіометричний) та мати страхування. Перебувати безвізово дозволено лише з туристичною метою. Якщо ви їдете з іншою метою або перебуваєте більше ніж 30 днів, потрібно оформляти візу. Як було до цього. До 14 квітня українці мали отримувати візу Королівства Таїланд після прибуття в країну. Вона ставилася на 14 днів та коштувала $35. Поставити її можна було на кордоні або в міжнародних аеропортах країни. Що треба мати для візи, щоб перебувати більше ніж 30 днів. Multiple Entry Tourist Visa – віза, яка дозволяє вїжджати необмежену кількість разів у країну на 30 або 60 днів з моменту прильоту. Це буде корисно для тих, хто планує мешкати у Таїланді певний час або подорожувати країною. Така віза видається на пів року. закордонний паспорт, чинний не менше ніж 6 місяців після закінчення терміну візи; фото 3,5х4,5 (вже вклеєне в анкету); підтвердження броні готелю; виписка з банківського рахунку; заповнена анкета та зворотній квиток.

Таїланд скасовує візи для українських туристів. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

Українці зможуть перебувати на території країни без візи до 30 днів. Для поїздки потрібно мати лише закордонний паспорт (біометричний або небіометричний) та мати страхування.

Для українців скасували візи у Таїланд 1

Перебувати безвізово дозволено лише з туристичною метою. Якщо ви їдете з іншою метою або перебуваєте більше ніж 30 днів, потрібно оформляти візу.

Як було до цього

Читайте також: Український лоукостер запускає три нові рейси з Києва

До 14 квітня українці мали отримувати візу Королівства Таїланд після прибуття в країну. Вона ставилася на 14 днів та коштувала $35.

Поставити її можна було на кордоні або в міжнародних аеропортах країни.

Що треба мати для візи, щоб перебувати більше ніж 30 днів

Multiple Entry Tourist Visa – віза, яка дозволяє в’їжджати необмежену кількість разів у країну на 30 або 60 днів з моменту прильоту. Це буде корисно для тих, хто планує мешкати у Таїланді певний час або подорожувати країною. Така віза видається на пів року.

  • закордонний паспорт, чинний не менше ніж 6 місяців після закінчення терміну візи;
  • фото 3,5х4,5 (вже вклеєне в анкету);
  • підтвердження броні готелю;
  • виписка з банківського рахунку;
  • заповнена анкета та зворотній квиток.
Теґи: подорожі
Джерело: МЗС

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Вибачте, для коментування необхідно увійти.
Ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: