Реклама

Bayer G4A та UNIT.City запрошують на HealthTech Innovation Day

26 березня у Києві відбудеться HealthTech Innovation Day, який збере представників інноваційної екосистеми та спільноти, що займаються медичними розробками.
Čytaty latynkoju
Bayer G4A та UNIT.City запрошують на HealthTech Innovation Day
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Bayer G4A та UNIT.City запрошують на HealthTech Innovation Day
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
26 березня у Києві відбудеться HealthTech Innovation Day, який збере представників інноваційної екосистеми та спільноти, що займаються медичними розробками.

Що буде на заході

Перша частина заходу – конференція Future of Healthcare. Під час неї провідні експерти поділяться думками про тренди та перспективи розвитку технологій digital-health.

Основною темою стане обговорення застосування інноваційних технологій, штучного інтелекту та роботи з великими даними у медицині на сьогоднішній час.

HealthTech Innovation Day продовжиться стартап-буткемпом, який буде присвячений глобальному акселератору компанії Bayer – G4A.

Читайте також: SaaStock в UNIT.City: масштабна бізнес-конференція вперше відбудеться в Україні

Це навчальна програма, яка надає знання щодо участі в акселераторі, особливостей сфери охорони здоров’я та застосування технологій відповідно до актуальних потреб ринку.

Такий підготовчий етап дасть можливість зосередитися на важливих аспектах та застосовувати набуті навички під час подачі свого проекту в акселератор.

Як подати заявку

У програмі буткемпу сесія консультацій з менторами у форматі знайомства та спілкування сам на сам. Також спікери розкажуть про типові помилки при подачі онлайн-заявки в акселератор та поділяться корисними рекомендаціями щодо підготовки проекту.

Маєш власний стартап, пов’язаний із digital-health?

Встигни подати заявку до 21 березня, бери участь у буткемпі та готуйся до G4A! Участь безкоштовна.

Вхід на подію безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Більше про програму

Щороку Bayer обирає до акселератора G4A учасників, які отримують фінансування та підтримку менторів, працюючи безпосередньо у штаб-квартирі фармацевтичного підрозділу компанії у Берліні протягом 100 днів.

Протягом цього періоду стартапи фокусуються на експериментах з новими технологіями та бізнес-моделями, переймають міжнародний досвід, удосконалюють свої розробки. Також існує можливість взаємодії з іншими компаніями та інвесторами.

Головна умова для кандидатів: їхні розробки (програмне забезпечення, пристрої, технології) повинні сприяти поліпшенню стану здоров’я пацієнтів, профілактиці чи діагностиці захворювань.

Share
Написати коментар
loading...